• -20%
Gençlik Reçeteleri
search
  • Gençlik Reçeteleri

Gençlik Reçeteleri

₺145,00
₺116,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050969771
Yazar
Ayça Kaya
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Uzun ve saglikli bir ömür sürmek elimizde!
Hepimiz uzun, saglikli ve keyifli bir ömür sürmek isteriz.
Elden ayaktan düsmeden. Gücümüzü, enerjimizi ve yasam arzumuzu kaybetmeden. Peki acaba bu mümkün mü? Mümkün... Miras aldigimiz genlerimizi, cinsiyetimizi, takvim yasimizi degistiremeyiz, ama çevresel kosullarimizi degistirerek bunu basarabiliriz!
“Sayarak Zayifla” sisteminin yaraticisi Dr. Ayça Kaya, Gençlik Reçeteleri’nde bilimsel arastirmalar isiginda beden, ruh ve zihin sagligini koruyarak yasanacak uzun ve saglikli bir ömrün sifrelerini açikliyor. Hayatimizda, beslenmemizde yapacagimiz küçük ve basit degisikliklerle ömrümüze ömür katmanin ve genç kalmanin zor olmadigini anlatiyor.

› Stresle basa çikma yöntemleri
› Egzersizin faydalari
› Beyin sagligini korumanin yollari
› Saglikli kiloya ulasmanin formülü
› Yaslanmayi yavaslatan yiyecekler
› Gençlestiren mönüler
› Insülin direncini kirmanin yollari
Hepsi ve daha fazlasi Gençlik Reçeteleri’nde!
Yazar Hakkinda:
Ayça Kaya Gazi Üniversitesi Tip Faku¨ltesi’ni 1998 yilinda bitirdikten sonra 1998-2002 arasinda Haydarpasa Numune
Hastanesi’nde Iç Hastaliklari ihtisasi yapti. Sismanlik tedavisi u¨zerine çok sayida klinik arastirmalarda bulunan Dr. Ayça Kaya’nin, sismanlik tedavisinde kombine ilaç kullaniminin, tekli ilaç kullanimina göre u¨stu¨n olmadigina dair yaptigi çalismasi du¨nyada bir ilk oldu. Bu arastirmanin sonuçlari, basta Italya’da gerçeklestirilen 5. Avrupa Endokrinoloji Kongresi olmak u¨zere birçok kongrede, yurtiçinde ve yurtdisinda pek çok bilimsel dergide yayimlandi. Dr. Ayça Kaya, Haydarpasa Numune Hastanesi’nde Yeditepe Üniversitesi Tip Faku¨ltesi ögrencilerine “iç hastaliklari, Metabolizma ve obezite” konulari u¨zerine dersler verdi. 2003-2006 arasinda Istanbul Cerrahi Hastanesi’nde Saglikli Beslenme ve Zayiflama Merkezi’nin kuruculugunu ve koordinatörlu¨gu¨nu¨ yaparak çekap merkezinin yeniden yapilandirilmasinda görev alan Kaya, “erken teshis ve tani”nin öneminin kamuoyuyla paylasilmasindaki öncu¨ doktorlardan biri olarak anilmaktadir. Sayarak Zayifla-5333, Sayarak Zayifla Mutfakta, Beslenme Saati ve Kalici Zayifla isimli kitaplari Dogan Kitap, Karnim Zil Çaliyor çocuk hikâyesi Dogan Egmont tarafindan yayimlanan Dr. Ayça Kaya, 2000’den beri kilo problemi olan hastalarini kendi gelistirdigi “Sayarak Zayifla Yöntemi”yle tedavi etmekte ve toplumumuzun obeziteye karsi bilinçlenmesi amaciyla saglikli beslenme, kalici zayiflama ve metabolizma u¨zerine yazili ve görsel yayin organlarinda sik sik yer almaktadir. Dr. Kaya, Tu¨rk Iç Hastaliklari Dernegi, Tu¨rk Diyabet, Obezite ve Beslenme Dernegi, Avrupa Obezite Çalisma Grubu, Antiaging Egitim ve Arastirma Dernegi ve Tu¨rk Tabipler Birligi u¨yesidir.

Ayça Kaya
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade