• -20%
Kamu Yönetimindehalkla İlişkiler Kavramlar – Kurumlar – Uygulamalar
search
  • Kamu Yönetimindehalkla İlişkiler Kavramlar – Kurumlar – Uygulamalar

Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler

₺180,00
₺144,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750239038
Yazar
Ibrahim Ethem Taş Ahmet Hamdi Aydın
Yayınevi
Seçkin Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler

İletişim ve İnsan İlişkileri

Genel Olarak Halkla İlişkiler

Halkla İlişkiler Araçları ve Aktörleri

İnternet ve Halkla İlişkiler

Kamu Yönetimi ve Halkla İlişkiler

Türk Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler

Halkla İlişkiler ve Ombudsman Kurumu

İç İlişkiler ve Yazışma Teknikleri

Kamu Yönetiminde Protokol İlişkiler

Kitap, üniversitelerin özellikle Kamu Yönetimi Bölümlerinde okutulan "Halkla Iliskiler" dersinin müfredatina uygun olarak hazirlanmistir.

Üç ana bölüme ayrilan kitap, anlasilir bir dille anlatilan konulardan olusan zengin bir içerige sahiptir. Kitap, üç ana bölümden olusmaktadir. Öncelikle iletisim ve halkla iliskiler kavramlari, halkla iliskilerin gelisimi, amaci, ilkeleri, egitimi, meslegi, birimleri, araçlari ve aktörleri ile internetin halkla iliskiler alanindaki yeri ve önemi açiklanmistir. Ikinci bölümde kamu yönetiminde halkla iliskilerin anlami, ilgisi, islevi, önemi ve yarari anlatilmistir. Üçüncü bölümde ise Türk kamu yönetiminde halkla iliskilerin tarihsel gelisimi, mevcut durumu, uygulamalari, mevzuati ve sorunlari tartisilmis, kamu kurumlarinin kurum içi yazisma ve protokol iliskilerine yer verilmis ve bir halkla iliskiler kurumu olarak "ombudsmanlik" kurumu da incelenmistir.

Kitap, kamu yönetimi bölümlerinde okutulmakta olan "Halkla Iliskiler" dersinin müfredatina uygun olarak hazirlanmis olsa da, anlatim dilinin basit ve sade olusu nedeni ile kamu kurumlarindaki ilgili kisilere ve bu konuda bilgi edinmek isteyen kisilere de hitap etmektedir.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade