• -20%
Aldatma Ve Sadakatsizlik
search
  • Aldatma Ve Sadakatsizlik

Aldatma Ve Sadakatsizlik

₺220,00
₺176,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786054912308
Yazar
Gerald R. Weeks A. Cem Keçe
Yayınevi
Pusula Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Uzmanlarin Kaleminden Benzersiz Bir Basvuru Kitabi…

Dünyaca ünlü Amerikali Evlilik ve Çift Terapisti Prof. Dr. GERALD R. WEEKS ve Türkiye'de alaninda tartismasiz bir otorite olan Psikoterapist CEM KEÇE, danisanlari olan yüzlerce çiftin yasadiklarindan süzdükleri evlilik ve çift terapisi deneyimlerini bu kitapta bir araya getirdiler. Kadin-erkek iliskilerini kasirga gibi yerle bir eden aldatmanin nedenlerini, etkilerini ve sonuçlarini tüm açikligiyla gözler önüne seren bu benzersiz basvuru kitabi sayesinde, çiftler aldatmadan sonraki zorlu süreci en az hasarla atlatip tamamen iyileserek yeni bir baslangiç yapmak için kendi yasamlarina uygulayabilecekleri, evlilik ve çift terapistleri ise aldatmanin tedavisi için basvuran danisanlariyla çalismalarinda kullanabilecekleri pratik bilgilere ve yöntemlere ulasabilecekler.

Aldatma ve Sadakatsizlige Dair Tüm Gerçekler…

Aldatma ve sadakatsizlik hakkinda bugüne kadar söylenmeyen, yazilmayan sey ve konusmayan kisi kalmadi: Uzmanlar, uzman olmayanlar, aldatanlar, aldatmayanlar, aldatilanlar, aldatilmayanlar ve aldatmanin gizli tarafindaki üçüncü kisiler… Aldatmayi konu alan kitaplar yaziliyor, filmler çekiliyor, anketler ve arastirmalar yapiliyor. Bu kadar hayatin içinde ve karmasik olan aldatma hakkinda her kafadan bir ses çikiyor ve sayisiz hurafe kulaktan kulaga dolasiyor. Yanlis bilgiler, insanlarin algilarini, kararlarini ve yasamlarini etkiliyor. Ama artik bu konuda güvenilir bir basvuru kaynagi var. Evlilik ve Çift Terapisti Prof. Dr. GERALD R. WEEKS ve Psikoterapist CEM KEÇE uzman görüsleri ve degerli deneyimleriyle aldatma ve sadakatsizlige dair tüm gerçekleri açikliyorlar…
-Psikoterapi ve Psikoterapistler Dernegi-

Yasak Meyvenin Dayanilmaz Agirligi…

Aldatma temasinin tüm ayrintilari ve gerçek yasamdan örneklerle islendigi ve "yasak ask"in okuyucuyu korkunç bir dramla bitebilecek olaylarin içine çektigi "Aldatma ve Sadakatsizlik"; gizem, ulasilmazlik ve yasak ile bezenmis sehvetin derinliklerini, haz, duygusal siddet ve ihanetle lezzetlenen "yasak meyve"yi, yeni bir bedende günlük siradan iliskilerin girdabindan kaçisi, insan nefsinin bitip tükenmeyen isteklerini, bireyin kendini arayis sürecini, çiftlerin birbirlerini aldatmasinin arkasinda yatanlari ve Jung'un deyimiyle "karanlik odada neler oldugunu" sorguluyor. Her seyin bir hakmis gibi yasandigi yalan bir dünyada, aldatmanin ve aldatilmanin dayanilmaz agirligini anlatiyor.
-Cinsel Saglik Enstitüsü Dernegi (Cised)-


2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade