• -20%
Susma
search
  • Susma

Susma

₺45,00
₺36,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786057667441
Yazar
Nuray Karadeniz
Yayınevi
A7 Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Tarih boyunca valigini sürdürmüs olan siddet bireysel bir sorundan ziyade, çok katmanli/çok boyutlu ve karmasik bir toplumsal sorun. Dolayisiyla çözümüne de bu düzlemde bakmak gerekli. Toplumsal bir sorun olarak kadina yönelik siddet, konuya müdahil olan herkesin ve her dinamigin hesaba katilarak çözüm üretmesiyle ortadan kalkabilir.

Bu kitap, Türkiye’de yasanan siddetin boyutlarini serimleyen, ayni zamanda siddetin bütün biçimleriyle hedef aldigi bireylerin (daha çok kadinlar ve çocuklar) hayat hikâyelerinin de yer aldigi özenli bir çalismadir. Nuray Karadeniz, tüm taraflarin hikâyelerini, görüslerini ve akademik camianin bu olguyu anlamaya dönük katkilarini özgün bir baglamda bir araya getirerek, kadina yönelik erkek siddeti konusundaki tartismalara yeni bir yön ve perspektif sunuyor.

Yasami farkli biçimlerde örseleyen bu olgunun tüm faillerini/aktörlerini dinleyen, gözleyen,tanikliklari ortaya çikaran bir çabanin ürünü olan Susma, yakin dönemde yasanan ve toplumu sarsan gerçek olaylari da taniklarin agzindan dolayimsiz anlatan biricik çalisma olarak, yazin dünyamizdaki özgünyerini alarak okurlarini bekliyor.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade