• -20%
Kayıp Piramit Sayıların İzinde
search
  • Kayıp Piramit Sayıların İzinde

Kayıp Piramit Sayıların İzinde

₺97,00
₺77,60 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059534581
Yazar
Ahmet Baki Yerli
Yayınevi
Acayip Kitaplar
Adet
Stoktaki son ürünler


4500 yil önce insa edildigi düsünülen piramitler, tarih boyunca insanligin hayranlikla izledigi mimari yapilarin basinda gelmistir. Her kademesinde kullanilan mühendislikle bugün dahi nasil yapildigina dair gizemini korumaktir. Bilim tarihi profesörü Tahir Baturay, Misir piramitlerinin sirlarini çözmek için yillardir çabalamaktadir. Ancak bütün denemelerine ragmen önemli denebilecek bir mesafe katedememistir. Son seyahatinde ona âdeta sayilarin kokusunu alarak sifreleri çözen Cenk Demirbilek eslik etmektedir. Onlarla birlikte yolculuk ederken sen de kadim Misir tarihi hakkinda bilgiler edinecek, matematigin hiç duymadigin dünyasina adim atacaksin. Sayilarin izinde gizemli bir yolculuk seni bekliyor.
*Kitap matematigi sevmedigi için mesafeli duran genç okurlarin ön yargilarini kirmak amaciyla hazirlanmis, hikâyesi buna göre kurgulanmistir.
Yazar Hakkinda: Sayilarin Izinde serisinin ilk kitabi Kayip Piramit’in yazari Ahmet Baki Yerli Beyin Avcisi serisiyle on binlerce genç okura ulasmistir. Matematik ve zekâ üzerine yaptigi sosyal medya çalismalari ile özellikle egitimciler tarafindan yogun bir sekilde takip edilmektedir.
Kullanilan Reklam Mecralari : Sosyal medya, internet ve brosür dagitimi

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade