Kayit tutma ve raporlama gu¨nu¨mu¨zde hemen her alanda uygulama sahasi bulan vazgeçilmez ve zorunlu uygulamalar olarak karsimiza çikmaktadir. Özellikle profesyonel/mesleki uygulamalarda u¨zerinde siklikla durulan kayit tutma ve raporlama gerek akademik alanda gerekse uygulama sahasinda her geçen gu¨n daha da gelistirilmektedir.
Kayit tutma ve raporlama, bir mesleki uygulamanin nasil gerçeklestirildigini ortaya koymasinin yaninda mesleki uygulamalarin nasil gerçeklestirilecegini de belirlemektedir.
Bu çalisma; Sosyal hizmet meslegi uygulamalarina iliskin kayit tutma ve raporlamanin gerek teorik gerekse pratik açidan nasil gerçeklestirilmesi gerektigine dair sosyal hizmet uzmanlarina/sosyal çalismacilara katkida bulunmak ve ilgililere bakis açisi kazandirmak amaciyla farkli alanlardan ve kurumlardan sosyal hizmet akademisyenleri ve uygulayicilari tarafindan hazirlanmistir. Sosyal hizmette yazisma, raporlama ve kayit tu¨rlerine dair genel bir çerçeve sunan kitapta, mikro ve mezzo du¨zeyde kayit tutma ve rapor hazirlamaya yönelik bilgilerin yaninda, sosyal inceleme raporu, göru¨sme raporu gibi sosyal hizmet mesleginde en çok kullanilan raporlar ile konuya iliskin du¨zenlemeler ve standartlar yaninda gruplarla sosyal hizmet, ailelerle sosyal hizmet, tibbi/psikiyatrik sosyal hizmet, adli sosyal hizmet gibi alanlara iliskin kayit tutma ve rapor hazirlamaya dair bilgiler de bulunmaktadir.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade