Apple'in eski CEO'su Steve Jobs bir yönetici, bir vizyoner, bir teknoloji devrimcisi olarak hatirlaniyorsa da, o aslinda çok iyi bir hikaye anlaticisiydi. Çok az insan bir sirket kurup ondan bir dünya devi çikardiktan sonra bu yetkinlikte ve beceride basari hikayesini anlatabilirdi. Jobs'in devrimci etkisi nedeniyle artik birçok yönetici, CEO ya da genel müdür çok iyi birer konusmaci ya da hikaye anlaticisi olmak zorunda. Büyük patronlar iyi birer felsefeci, iyi birer edebiyatçi performansi sergilemek mecburiyetinde ve yogun elestiriler altindayken dahi "güleryüzlü ve bilge kapitalist" olarak görünme ihtiyaci hissetmekte.
Toplum gönüllüsü olarak çalismanin, büyük maddi bagislarin, aile insani görüntüsü vermenin yetmedigi yerde, simdilerde bir de TED Konusmalari yapmak bir gereksinime dönüsmüs vaziyette...
Philipp Schönthaler iste bu ilginç meseleyi ele aliyor ve günümüzün profesyonel yasaminda kurum ve insan iliskilerinin düzenlenmesinde hikaye anlaticiliginin seyrine dair parlak bir degerlendirme sunuyor.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade