• -20%
search

Seninle Başlamadı

₺189,00
₺151,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059692472
Yazar
Mark Wolynn
Yayınevi
Sola
Adet

Seninle Başlamadı geleneksel psikoterapinin, ilaçların ve diğer müdahale yöntemlerinin uzun süredir çözemediği zorlukların ortadan kaldırılmasında dönüştürücü bir yaklaşım sunmaktadır.

“Seninle Başlamadı travma terapileri alanında, farkındalık uygulamaları konusunda insanı anlamak için ileriye doğru güçlü bir adım atmanızı sağlıyor. Cesur, yaratıcı ve şevkat dolu bir çalışma.”

-Sharon Salzberg, Yazar Lovingkindness and Real Happiness


«Seninle Baslamadi» bir misyonun ürünüdür, öyle bir misyon ki beni dünya genelinde dolastirdi, sonra köklerime geri döndürüp bu yolculuga basladigimda hiç düsünmedigim ve tasarlamadigim bir profesyonel kariyere yönlendirdi. Yirmi yili askin bir süre boyunca, depresyon, anksiyete, kronik hastaliklar, fobiler, takintili düsünceler, travma sonrasi stres bozuklugu ve diger güçten düsürücü kosullarla mücadele eden bireylerle çalistim. Birçogu bana geldiklerinde yillar süren konusma terapileri, ilaç tedavileri ve diger müdahalelerin, belirtilerinin kaynagini çözme ve acilarini giderme konusunda basarisizlikla sonuçlanmasi nedeniyle cesaretleri kirilmis ve ümitlerini kaybetmis bir haldeydiler.

Kendi deneyimimden, egitim ve klinik uygulamalarimdan ögrendigim sey su ki, cevap sadece kendi hikâyemizin içinde degil. Ebeveynlerimizin ve hatta onlarin ebeveynlerinin içinde bile olmayabilir. Son yapilan bilimsel arastirmalar travmalarin etkilerinin bir nesilden diger nesle geçebilecegini aktarmaya basladi. Bu “miras”, bilinen adiyla kalitsal aile travmalarinin konusunu olusturuyor. Ortaya çikan kanitlar sistemin gerçekligini dogruluyor. Kalitimsal zincirde yer alan aci her zaman kendi kendine sona ermeyebilir ya da zamanla azalmayabilir. Asil travmayi yasayan kisi ölmüs, hikâyesinin üstü örtülmüs ve yillar içinde sakli kalmis olsa bile, hayat tecrübesine iliskin parçalar, anilar ve hisler yasamaya devam edebilir. Âdeta su an yasayan kisilerin zihinlerinde ve bedenlerinde çözüm bulmak için geçmisten günümüze uzanir.

“Seninle Baslamadi” geleneksel psikoterapinin, ilaçlarin ve diger müdahale yöntemlerinin uzun süredir çözemedigi zorluklarin ortadan kaldirilmasinda dönüstürücü bir yaklasim sunmaktadir.

«Seninle Baslamadi» için yapilan degerlendirmeleri okuyabilirsiniz.

Mark Wolynn, bilemedigimiz ve aci çekmemize sebep olan çözülmemis travmalarla bizi atalarimiza derinden baglayan yollari aydinlatma konusunda muhtesem bir is basariyor. Bize derinden anlayisi, diyalog görsellestirmelerini ve sevkatle yeniden baglanmayi saglayacak teknikler ve beceriler sunuyor.”
-JAMES S. GORDON, MD, Yazar
Unstuck: Your Guide to the Seven-Stage Journey Out of Depression

“Seninle Baslamadi travma terapileri alaninda, farkindalik uygulamalari konusunda insani anlamak için ileriye dogru güçlü bir adim atmanizi sagliyor. Cesur, yaratici ve sevkat dolu bir çalisma.”
Sharon Salberg, Yazar
Lovingkindness and Real Happiness

“Kaliplari altüst eden bu kitap kalitsal aile travmalari konusunda anlayisi gelistiren ve aci çekmeye son verebilecek güçlü araçlar sunuyor. Mark Wolynn iyilesmeye dogru yapilacak seyahatte güvenilir ve bilge bir rehberdir. “
Tara Brach, PhD, Yazar
Radical Acceptance and True Refuge

“Mark Wolynn'in siradisi kitabi tarihin size nasil bir kimlik verdigini anlamanizi saglayarak aile baglarinin ve eve dönüsünüzün sifresini kiriyor. Hayat degistiren hikâyeler, güçlü öngörüler, pratik araçlar ve iyilesme için gerekli yollarla dolu olan Seninle Baslamadi, Alice Miller'in devrim yaratan Yetenekli Çocugun Drami ve Dan Siegel'in Gelisen Zihin adli eserlerinin tam yaninda bir basyapit olarak yer almayi hak ediyor. Ailenizi bir daha asla ayni sekilde göremeyeceksiniz.”
Mark Matousek, Yazar
Ethical Wisdom

“Nöro bilimleri ve psikodinamik düsünmeyi birlestiren Seninle Baslamadi, üst düzeyde faydali bir araç kutusu olarak hayatinizi degistirecek. Bu kitapla kendi basiniza klinik yardim alabilir ve güçlü içgörülere sahip olabilirsiniz.”
Jess P. Shatkin, MD, MPH, Newyork Üni. Çocuk Aras. Merk. Baskan Yrd, Yazar
Child - Adolescent Mental Health-

Mark Wolynn
3 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade