• -20%
Psikolojiye Giriş 14.edisyon
search
  • Psikolojiye Giriş 14.edisyon

Psikolojiye Giriş 14.edisyon

₺750,00
₺600,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789755097374
Yazar
Geoffrey R. Loftus
Yayınevi
Arkadaş Yayınları
Adet


Bu kitap, Psikolojiye Giris, bugüne kadar milyonlarca baskisi yapilan Atkinson&Hilgard’sIntroductiontoPsychology adli kitabin lisansli Türkçe çevirisidir. Kitap çok ünlü yazar gurubunca, çok sik güncellenmekte ve daima en yeni bilgileri içermektedir. Bu edisyonun yazar grubunun ödüllü her bir üyesi, çalismalariyla psikoloji biliminin gelisimini sekillendiren etkin arastirmacilardir.

Bütün temel basliklarin güncellenmesi, pek çok ünitenin yeniden düzenlenmesi ve yeni anahtar materyallerin eklenmesiyle büyük ölçüde genisletilmis ve güncellestirilmis bu yeni edisyon, son arastirmalarda elde edilen yeni bulgulari, son tartismalari ve psikoloji bilimine biyolojik yaklasimin önemine yapilan yeni vurguyu içermektedir; bu özellikleriyle en kapsamli ve en güncel psikolojiye giris kitabi niteligindedir.

Çok sayida fotograf, çizim, grafikle desteklenmis 14. edisyonda, ögrencilerin materyali daha rahat ögrenebilmelerine yardimci olmak amaciyla yeni pedagojik özellikler eklenmistir. Yeni “Kavram Tekrari Tablolari”, bir tablo formati içerisinde anahtar kavramlarin daha çabuk gözden geçirilmesine imkân saglamakta, yeni “Ara Özet” bölümleri, her ana bölümün temel noktalarini toparlamakta, “Degerlendirme Sorulari” ögrencilerin materyali sorgulamalari ve böylelikle yeni okuduklari materyali sentezlemeleri ve bu materyal üzerinde dagarciklarini genisletmelerini amaçlamaktadir. “Iki Açidan Bakabilmek” bölümü, psikolojide uluslararasi düzeyde taninan öncülerin birbiriyle tartisma içerisindeki makalelerini konu ederek, psikolojideki önemli tartismalara dikkati çekmektedir. Bu bölüm ögrencilere, psikolojideki anlamli sorulara farkli yaklasim yollarini tanitmakta, böylelikle kritik düsünme becerileri üzerine bir ders vermektedir. “Önemli Tartisma” bölümü ise, psikolojideki yeni ve yenilikçi kuramlara veya psikoloji arastirmalarinin günümüz sorunlarina uygulanmasina isik tutmaktadir.

1953 yilindaki ilk baskisindan bugüne kadar tüm dünyada otorite kitap olarak kabul edilen Psikolojiye Giris’in 14. Edisyonunu Türk okuruna sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

3 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade