• -15%
Filmlerle Pozitif Psikoloji
search
  • Filmlerle Pozitif Psikoloji

Filmlerle Pozitif Psikoloji

₺637,00
₺541,45 15% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789752566194
Yazar
Danny Wedding Ryan M. Niemiec
Yayınevi
Kaknüs Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Bir doz cesarete mi ihtiyaciniz var? Yoksa bir sise mütavaziliga mi? Ekip ruhu eksikligi mi çekiyorsunuz yoksa? Böyle durumlarda ilham almak için film seyretmekten baska bir sey yapmaniza gerek yok . Bu kitap, filmleri “iyilesme” bakis açisindan seyretmek için son derece sistematik hazirlanmis, ilgi çekici ve tabii ki pozitif bir rehber.

Filmler, psikoloji kavramlarini örneklerle açiklayan ve kurgu karakterlerin tecrübelerinden yararlanmayi saglayan dogal bir ögretim aracidir. Bu kitabin amaci insan karakterinin güçlü yanlarini canlandiran filmleri ön plana çikarmak ve kitap, amacina gerçekten çok iyi hizmet ediyor. Örnek olarak seçilmis filmler, vurguladiklari anahtar kavramlar ve ilgili arastirmalar çerçevesinde mercek altina aliniyor ve üzerinde tartisiliyor. Karakterin güçlü yanlarinin dinamigi, sagladigi faydalar ve basa çikma davranislari inceleniyor.

“Ek E: Sinif Içinde, Terapi Seanslarinda ve Film Gruplarinda Yapilacak Tartismalar Için Sorular” ve “Ek G: Filmlerden Faydalanan Bir Pozitif Psikoloji Dersi Için Ders Programi” gibi bölümler sayesinde psikoloji derslerinde kullanabilecek bir kaynak. Ayni zamanda bireysel ve grup terapilerinde destekleyici materyal olarak da kullanilabilir.

Prof. Debra Merskin, Oregon Üniversitesi, Iletisim Fakültesi

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade