• -20%
Gönül Ticareti
search
  • Gönül Ticareti

Gönül Ticareti

₺59,00
₺47,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789751040985
Yazar
Hüseyin Rahmi Gürpınar
Yayınevi
Inkılap Kitabevi
Adet
Stoktaki son ürünler


“Bu ejderin öldürücü dislerine karsi koymak için ne yapmaliyiz? Yavas yavas vücutlarini en öldürücü zehirlere alistiranlar yok mu? Koleradan kurtulmak için koleraya, tifodan kurtulmak için tifoya, kuduzdan kurtulmak için kuduza asilananlar yok mu? Iste ben mikrobik ask hastaliginin bu serumunu buldum. Asilandim. Onun kurbanlari sürü sürü ahmaklar gibi ben bu dertten ölmeyecegim. Ve kimseyi öldürmeyecegim.”

“Hangi fiilimizi tabiat kanunlariyla tartarak isliyoruz ki bu davada da hak ve adil seçebilelim. Bize eza veren hakikati gerçek saymayiz. Bütün istiraplari hasmimiza yükleterek dava önünden zararsiz sivismak isteriz. Bu macerada çok azap çektim. Fakat karsilik olarak Sükran’in çektiklerini de niçin onun boynuna sirf günah kaydedelim.”

Gönül Ticareti, ilk olarak 1939’da yayimlandi. Tipki romanlarinda oldugu gibi öykülerinde de unutulmaz karakterler yaratmayi basaran Hüseyin Rahmi Gürpinar, Istanbul kent yasaminin anlatilmayan hikâyelerini anlatmistir. Gözlemleyip kendi fikriyatiyla süsledigi karakterlerden sagduyulu insan hikâyeleri sunmustur.


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade