Oyun baslasin.
Günlerini ödev yapmaktan kaçarak, arkadaslariyla takilarak ve evinin bodrumunda saatlerce oyun oynayarak geçiren Cameron Boxer, hayatindan son derece memnundur. Yaptiklarinin yanina kâr kalmasi için çok ugrasmasi da gerekmiyordur… ta ki bir oyuna çok kaptirdigi için neredeyse evinin kül olmasina neden olana kadar.
Hay aksi.
Cameron, hayat tarzina verdigi zarari kontrol altina almak için arkadaslariyla sahte bir okul kulübü kurar, böylece insanlar hayir isleri yaptiklarini sanirken istedikleri gibi tembellik edebileceklerdir. Ancak bazi çocuklar kulübün gerçek oldugunu sandiginda sorunlar baslar. Cameron, kulübün baskani olmak zorunda kalir.
Çok geçmeden Cameron kendisini, Elvis adindaki bir kunduzu kurtarmaya çalisirken bulur. Bu ugurda yeni arkadaslar ve çok güçlü düsmanlar edinir. Hiçbir seyi umursamayan çocuk artik her seyin merkezindedir ve bu raundu kazanmak için tüm tembellik becerilerini ortaya koymasi gerekecektir.
“Korman bu sürükleyici kitabinda mizah yetenegini konusturuyor.” (Booklist)
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade