• -20%
Geçmişten Günümüze Türkiyenin Toplumsal Yapısı
search
  • Geçmişten Günümüze Türkiyenin Toplumsal Yapısı

Geçmişten Günümüze Türkiyenin Toplumsal Yapısı

₺235,00
₺188,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786053423324
Yazar
Komisyon
Yayınevi
Akçağ Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Tarihsel olarak, uzun bir hikâyenin sahipleri Türkler, 1.Dünya Savasi ile büyük bir çöküs yasamislardi. Geçen yüz yilin basinda imparatorluklarini kaybetmis olsalar bile, küllerinden yeniden dogarak, çöküsten yüz yil sonra bugün Yeni Türkiye ile yeniden tarih sahnesine dönüsü basarmislardir. Bugün, G20 üyesi, yaklasik 750 milyar dolar GSMH’ya ve çogu sehirli ve meslekli 80 milyon nüfusa ulasmis genç Türkiye her bakimdan geçmisten çok farkli imkânlara sahiptir.
Bugün Türkiye; gelismis insan kaynagi, geldigi sanayilesme düzeyi, sahip oldugu girisimci ruh ve genç nüfusu ile bir yandan tarihsel mirasini gelistirirken, diger yandan yeni imkânlarin esliginde umut dolu bir gelecege yürümektedir.
Elinizdeki kitap, Islam öncesi Türk topluluklarinin toplumsal özellikleri ve yasa tarzlarindan kalkarak geride birakilan yaklasik iki bin yilin hikâyesini dikkatlerinize sunarken, özellikle son yüz elli yili ve bugünkü Türk toplum yapisini anlayabilmek bakimindan meseleleri genis bir perspektiften ele almaktadir.
Kitap, özellikle modernlesme tarihinin dönüsüm sorunlarini ekonomiden siyasete dikkatinize getirilirken, toplumsal yapiyi degisime zorlayan faktörleri inceliyor, ortaya çikan yeni toplumsal dinamiklerin altini çiziliyor, toplumsal yapi ve süreçlerin teorik boyutlarini da ihmal etmeden ele aliyor.

Komisyon
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade