• -20%
Atatürkten Son Emir
search
  • Atatürkten Son Emir

Atatürkten Son Emir

₺230,00
₺184,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786053116585
Yazar
Hüseyin Hakkı Kahveci
Yayınevi
Destek Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Atatürk’ün baris anlayisini Ingiliz Büyükelçisi Loraine 10 Kasim 1942 tarihinde su sekilde tanimlamaktadir: “Onun politikasi baris, dostluk, uzlasma politikasiydi. Komsulari olan diger ülkelerin, yeni Türkiye Devleti’ni kabul etmeleri ve sinirlarina saygi göstermeleri kosulu ile de daima onun dis politikasi savas karsisinda bir garanti idi...”
Mustafa Kemal Atatürk’ün barisi koruma çabalari Venizelos tarafindan da takdir edilmis, hatta 12 Ocak 1934 tarihinde “Samimi baris arzusuyla dolu olduklarinda, en derin farkliliklara sahip halklarin bile tekrar yakinlasabileceklerini gösteren bu yeniden birbirimize yakinlasma faaliyeti hem iki ülke için hem de Yakindogu’daki barisi sürdürmek için faydali oldu. Barisi tesis etmek için yapilan bu paha biçilmez katkiyi gerçeklestiren kisi elbette Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani Mustafa Kemal Pasa’dir...” diyerek onu Nobel Baris Ödülü’ne aday göstermistir.
Andrew Mango, “Her seyden ötesi, o bir kurucudur, modern zamanlarin en büyük ulus kurucusudur, zaman ötesidir...” diyor onun için, yani zaman yolcusu.
Zaman yolcusu oldugu söylenen bir kisinin yüz yilda bir gelebilecegini söyleyen Ingilizler az veya çok bir seyler anlatmaya çalismislar. Hem de en büyük düsman gördükleri Atatürk adina bunlari söylemis olmalari bize her seyi anlatmaya yetiyor.
Tesla’nin söyledigi gibi evrenin tüm sirri 9 rakaminda ise kitabimizda tesadüf olmayan birçok bilgiyle karsilasacaksiniz. Ikinci asamada ise 19 rakami ile ilgili bilgilerle...
Milli Mücadele’nin yüzüncü yilinda Atatürk’ten bize aktarilan emirleri görmemiz ve uygulayicisi olmamiz gerekiyor.
Belçikali yazar Daniel Dumoulin diyor ki:
“Türkiye, Atatürk’ü Tanri’ya borçlusun. Geriye kalan her seyi de Atatürk’e...”

Yazar Hakkinda:

Hüseyin Hakki Kahveci 19 Kasim 1972 Istanbul dogumlu olup doktora seviyesinde üniversite egitimine sahip olarak profesyonel yazarlik yapmaktadir. Atabey Türk Ocaklari kurucusu ve genel baskani olmasinin yaninda Partisiz Atatürk ideolojisi ve doktrineri olup yayimlanmis sekiz adet kitabi vardir.
Dünya üniversiteleri ve seçkin üniversite kütüphanelerinde eserleri yer almaktadir.
Is hayatinda ve yazarlik sürecinde yurtiçi ve yurtdisi olmak üzere toplam otuz konferans vermistir.
European News Agency (Avrupa Haber Ajansi) Büyükelçi unvanli International Passport of the Press (Uluslararasi Basin Pasaportu) sahibi olup, Uluslararasi Gazeteciler Federasyonu ve Uluslararasi Pen Türkiye Yazarlari üyesi olup profesyonel olarak yazarlik kariyerine devam etmektedir.


2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade