• -20%
search

Ne Oldu Sana?

₺175,00
₺140,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786256353077
Yayınevi
Koridor Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler

Sayfa Sayısı336

Boyutlar: 13,5 x 19,5

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Tipi: 2. Hamur 

Basım Tarihi: Şubat / 2023

Orjinal Adı: What Happened to You: Conversations on Trauma, Resilience, and Healing


KÖPEK GİBİ BÜYÜTÜLMÜŞ ÇOCUK’UN YAZARI DR. BRUCE D. PERRY  İLE OPRAH WINFREY ARASINDA HAYAT DÖNÜŞTÜREN BİR DİYALOG

# 1 New York Times Best Seller
Küçük yaşlardaki deneyimlerimiz hayatımızın geri kalanını nasıl şekillendirir? 
Davranış kalıplarımızı, belirli durumlar karşısında tepkilerimizi, duygularımızı ve düşüncelerimizi belirleyen ruhsal, kişisel ve biyolojik faktörler nelerdir?
Travmaların, olumsuz anıların, maruz kaldığımız olayların zihnimizdeki ve bedenimizdeki kalıcı izlerine rağmen kendimizi dönüştürmemiz mümkün müdür?
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk kitabının yazarı, beyin ve travma uzmanı psikiyatrist Dr. Bruce Perry ile canalıcı konularda yaptığı binlerce söyleşiyle milyonlarca insanın hayatına dokunan ünlü sunucu, aktivist, hayırsever Oprah Winfrey bu sorulara ve bunlarla ilişkili pek çok konuya dair bilimsel, samimi, hayat tecrübelerine dayanan bir sohbet yürüterek travma, psikolojik dayanaklılık ve iyileşmeye dair merak ve tartışma konusu olan her şeyi enine boyuna ele alıyor.
İnsanlara yaklaşımda bakış açısını ve yaklaşımı “Derdin ne senin?”den “Ne oldu sana?” sorusuna kaydıran Winfrey ve Dr. Perry her birimizin bizi şekillendiren deneyimleri daha iyi anlayabilmesini sağlayarak hepimizin kendi hayatına dair içgörüler kazanmasına yardımcı oluyor, böylece kendimizle ve başkalarıyla kurduğumuz ilişkileri sağaltıp güçlendirerek daha iyi bir yaşam sürmemizin yollarına işaret ediyor.


2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade