• -20%
Kavuşmak
search
  • Kavuşmak

Kavuşmak

₺150,00
₺120,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051923109
Yazar
Gül Irepoğlu
Yayınevi
Hep Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Kavusmak, Mesut Cemil Bey ile ölene kadar ona olan askindan vazgeçmeyen Dürdane Hanim’i eksenine alan, gerçek kisilerden yola çiksa da kurgusal bir roman.
Genç bir kadin yazar bir huzurevinde kalmakta olan Dürdane Hanim’in ziyaretine gider. Dürdane Hanim ömrünün son demlerinde, yazardan hayat hikâyesini yazmasini ister.
Dürdane Hanim 1940’larin sonunda konservatuarin seramik bölümüne girdiginde, Türk musikisi bölümünde ders veren Mesut Cemil Bey’le tanisir. Çocuklugunun radyo günlerinden sesine asina ve hayran oldugu Mesut Cemil’in de derslerine girmeye baslar. Ileride kendisi de konservatuarda halk müzigi hocasi olacaktir. Aralarinda çok yas farki olmasina ve Mesut Cemil Bey’in de evli olmasina ragmen genç Dürdane hocasina âsik olur.
Bu kavusmasiz aski romanlastiran kadin yazar ise, geçmiste yasanmis ya da yasanamamis bu hikâyenin içine girdikçe, kendi kavusmasiz askini hatirlar.
Gül Irepoglu, Kavusmak ile sanki gizli kalmis bir müzik kutusunu açiyor, içinden rengârenk müzikler tasan. Iki ayri zaman diliminde yasanan, pürüzsüz olmasa da görkemli iki aski birden anlatiyor.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade