• -20%
search

Guatemalada Hafta Tatili

₺150,00
₺120,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051721552
Yazar
M. Angel Asturias
Yayınevi
Yordam Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Guatemala’da Hafta Tatili, dünyanin en büyük yazarlarindan, Nobel ödüllü Miguel Angel Asturias’in halkina adadigi bir kitap. Asturias bu eserinde, ABD marifetiyle baslatilan kanli darbe sirasinda, Guatemala halkinin çektigi acilari ve barbarliga karsi verdigi mücadeleyi çarpici kesitlerle hikâye ediyor.
Komünizmle mücadele dernekleri, mezarlari kendilerine kazdirilarak kursuna dizilen sendikali isçiler, halki kirip geçiren paramiliter güçler, silahsiz insanlarin inatçi ve beklenmedik direnisleri, kitle hâlinde tutuklamalar, iftira ve gözden düsürme kampanyalari… Asturias’in üstün sanat dili, en aci gerçekleri, en çiplak haliyle resmederken bile tavizsiz, benzersiz.
“Bir haydut sürüsünün saldirisina ugrayan insanlar, kendilerini savunacak silahlari yoksa ne yapabilirler? Ölmekten baska...”
“Neden savunacaklarmis? Ve kim savunacakmis? Nasil olsa bu pis Yerlileri temizlemek gerekecek er geç. Bombaladigimiz bu kasabalarin yok edilmesi daha iyi. Çünkü onlari betonarme yapilarla yeniden kurmak için iyi bir bahane olacak bu...”

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade