• -20%
search

Annelerin Kutsal Pazarı

₺38,00
₺30,40 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786254292033
Yazar
Graham Swift
Yayınevi
Türkiye İş Bankası
Adet


Yazdan kalma bir Mart günü: Annelerin Kutsal Pazarı, yıl 1924. İngiliz taşrasındaki köşklerden birinde hizmetçilik yapan Jane Fairchild’ın ziyaret edecek bir annesi olmadığından izin gününü nasıl geçireceğine dair bir fikri de yoktur. Yıllardır gizli bir ilişki yaşadığı komşu evin tek vârisi Paul Sheringham’dan gelen telefon, hayatını bütünüyle değiştirecek bir dizi olayın da başlangıcı olur. Eserleri otuzun üzerinde dile çevrilen, Booker Ödülü sahibi Graham Swift, savaşlarından, facialarına; kadın erkek ilişkilerinden, sınıfsal çatışmalarına bir yüzyılı, geleceğin sıradışı yazarlarından biri olacak genç bir kadının kendini keşfetme öyküsü üzerinden anlatırken, ustalığının doruklarında geziniyor.

“Swift’in bu kısa romanı bir başyapıt.”

The Guardian

“Mükemmel… Annelerin Kutsal Pazarı haksızlıkla örülmüş İngiliz kast sisteminin parmaklıklarını zorlayan aşkı, tutkuyu ve sıradan nezaketi gözler önüne seriyor.”

Kazuo Ishiguro

“Büyük yazar Graham Swift’in ustalıklı kaleminden altın değerinde bir eser.”

Le Monde

“Akıllara kazınan törensel temposunun yanı sıra yoğun bir duygusallığa sahip olan Annelerin Kutsal Pazarı, bir nevi feminist Külkedisi öyküsü.”

Michiko Kakutani


Graham Swift
3 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade