• -20%
Ateş Canına Yapışsın
search
  • Ateş Canına Yapışsın

Ateş Canına Yapışsın

₺145,00
₺116,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750506048
Yazar
Sezgin Kaymaz
Yayınevi
iletişim yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler



Bütün sakinlerinin mutlu ve huzurlu yasadigi Cennet’te, Tanri ilk insani yaratti, adina da Âdem dedi. Onu yarattigi topraga kendi nefesinden üfleyerek can verdi, bu cana hem iyilikten hem serden, hem riyadan hem sadakatten koydu. Ona güzel olan ne verdiyse, bir o kadar da kötülük ekledi. Sonra Cennet’teki tüm varliklara dönüp Âdem’e secde etmelerini buyurdu.
Bu buyruga karsi çikabilecek kadar kibirli tek bir Cennet varligi vardi, o da Azazil’di. Âdem gelene kadar Cennet’te kendi özünden bihaber, huzur içinde yasayan Azazil, “ilk insan”la mücadeleye girecek, yaratilisinda var olan ates canina yapisip Iblis’e dönüsene dek bütün Cennet’e Âdem’den üstün oldugunu kanitlamaya çalisacakti.
Peki ya bir çamur topagindan ibaret olan insan, Cennet bahçesinin çiçegi Azazil’in aklina harami düsürürse ne olacak? Iblis mi insani kandiracak, yoksa insan Iblis’i Cennet’ten kovduracak kadar “seytan” mi olacak?
Sezgin Kaymaz yeni romani Ates Canina Yapissin’da, insanlik tarihinin en eski anlatilarindan biri olan “Cennet’ten kovulus” hikâyesine can veriyor. Hepimizin tanidigi Cennet’in bildik kahramanlari onun kalemiyle yepyeni bir ses kazaniyor.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade