• -20%
Lejyon 2 Kayıp Cesedin Peşinde
search
  • Lejyon 2 Kayıp Cesedin Peşinde

Lejyon 2 Kayıp Cesedin Peşinde

₺120,00
₺96,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052382103
Yazar
Brandon Sanderson
Yayınevi
Akılçelen Kitaplar
Adet
Stokta yok


Sira disi zihinsel rahatsizligi nedeniyle farkli farkli kisilikler gelistirebilen adam: Stephen Leeds ya da herkesin onu tanidigi ismiyle Lejyon. Ortaya çikardigi kisilikler, daha dogrusu halüsinasyonlari pek çok alanda dudak uçuklatan yeteneklere ve bilgiye sahip olmakla kalmiyor, karsi karsiya kaldigi farkli gizemleri gün yüzüne çikarmasi için Lejyon’a yardim ediyorlar. Üstelik birbirlerinden haberdarlar ve bazilari da kendisinin bir halüsinasyon oldugunu biliyor.


Stephen Leeds ve halüsinasyonlari, bu sefer çalinmis bir cesedin pesinde. Önemli olan ceset degil cesedin bildikleri; çünkü bir zamanlar görev yaptigi biyoteknoloji firmasinin yetkilileri, ölmeden önce bazi çok gizli bilgileri DNA’sina kodlamis oldugu görüsünde. Bu çok gizli bilgiler yanlis ellere geçecek olursa, olaylar hiç beklenmedik sekilde gelisebilir.


Bu arada, Stephen’in halüsinasyonlariyla kurdugu ve hassas dengelere oturan iliski de her geçen an dengesini biraz daha kaybediyor gibi görünüyor. Lejyon, bir önceki vakada nasil olup da halüsinasyonlaridan birinin elindeki silahi atesledigini hâlâ tam anlamiyla çözebilmis degil ve halüsinasyonlardan bazilari, Stephen’in kafasinda kaç kisilige uygun yer oldugu konusunda epey kesin fikirlere sahipler.


Acaba Stephen kendini bir arada tutmayi daha ne kadar sürdürebilecek?

 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade