• -20%
Seiobo Orada, Aşağıdaydı
search
  • Seiobo Orada, Aşağıdaydı

Seiobo Orada Aşağıdaydı

₺286,00
₺228,80 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750740565
Yazar
László Krasznahorkai
Yayınevi
Can Sanat Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Japon Tanriçasi Seiobo’nun bahçesinde üç bin yilda bir çiçege duran bir seftali agaci vardir; meyvesi ölümsüzlük getirir. László Krasznahorkai’nin 2015 Uluslararasi Booker Ödüllü sira disi romani Seiobo Orada, Asagidaydi kusursuzluk pesinde ölümlüler diyarina inen tanriçanin pesine takiliyor.

Kadim bir Buda heykelinin restorasyon serüveni; atölyesini idare eden usta bir Rönesans ressami; prova yapan bir Noh oyunu aktörü; köylülere ders veren fanatik bir barok müzik tutkunu; Japonya’nin en kutsal tapinagindaki bir ritüeli bozan turist kafilesi ve av pesinde bir balikçil kusuTematik bir bütünlük içinde bir araya gelen bu öykülerden olusan roman ölümsüz sanat eserleri, yaratim âni ve kadim ritüellerin pesinde içkinlik, yücelik, gelip geçicilik ve elbette hakikat gibi bugün üstü örtülen olgulari irdeliyor.

Obsesif, deha sahibi
- James Wood, The New Yorker

Krasznahorkai’nin eserlerindeki evrensellik Gogol’ün Ölü Canlar’iyla yarisir, çagdas yazindaki siradankaygilari da misliyle asar.
- W. G. Sebald

Kiyameti anlatan çagdas bir usta.
- Susan Sontag

Onun o uzun ve dolasik cümleleri beni büyülüyor;yarattigi dünya kasvetli olmasina karsin Nietzsche’nin metafizik avuntu dedigi askinligi hissetmemek elde degil.
- Imre Kertész

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade