• -20%
4N1K
search
  • 4N1K

4N1K

₺325,00
₺260,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051730547
Yazar
Büşra Yılmaz
Yayınevi
Epsilon Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Yaprak; küçükken, markette annesinden sürpriz yumurta istedigi için bulgur reyonuna sikistirilip çimdiklenenler, ilkokul önlügünün altina esofman giyip okula gidenler, yesil silgisini dis izi yapanlar ve kirmizi kapakli tüm dersler kitabinin saman sayfalarini silerken yirtanlar kadar siradan bir kiz çocuguyken; birlikte büyüdügü dört çilgin erkek arkadasi yüzünden akranlarindan biraz farkli bir kiz haline gelmistir.

Dünyasi, on iki yillik dostlari, gamzeli kahramani Ali, tek ideolojisi 3P (pizza, pijama, pislik) üzerine kurulu bir çilgin, Oguz, sevgilisini kendi vesikalik resminden bile kiskanan demirli, Gökhan ve notlari toplamda bile 100’e ulasamayan çorap fetisisti tatli çapkin Sinan’dan ibarettir. Kalbi dördüyle tika basa dolu, hayati onlarla rengarenk oldugu için aska ne inanci vardir ne de ihtiyaci...

Ama bir gün rutin (!) hayati, dogum gününde gelen bir paket ile tümden degisir. Paketin içinde, gizemli bir asiktan gelen, kizimizin asla giymeyecegi türden gösterisli bir elbise ve içinde de bir not vardir.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade