• -20%
Otizmle Yaşamak
search
  • Otizmle Yaşamak

Otizmle Yaşamak

₺95,00
₺76,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051718095
Yazar
Birsen Başar
Yayınevi
Alfa Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Birsen Başar'a 21 yaşında otizm teşhisi konuldu. Birsen otizm teşhisi konduktan sonra kendisini daha iyi anlamaya başladı. İnsanların otizmi anlamaları için hayatına dair Hollandaca ve Türkçe kitaplar yazdı.

Ben de Artık Fark Edilmek İstiyorum Hollanda ve Belçika'da yayımlandı. Birsen Başar, Türkiye ve Hollanda'da otizm hakkında seminerler de vermektedir. Hayatını konu edinen "Birsen" adlı bir belgesel bulunmaktadır.

Birsen Başar Otizmle Yaşamak'ta bir otistiğin insanlara yabancı gelen ruh halini, açık ve içten bir dille anlatıyor. Otizmle Yaşamak, otizm konusunda farkındalık yaratmak adına herkesin okuması gereken sarsıcı olduğu kadar da umut verici bir kitap. Yüksek fonksiyonlu otizm ve Asperger sendromlu çocukların aileleri için bir başucu kitabı niteliğindeki Otizmle Yaşamak, okuyanları hüzünlendirse de, kitabın kahramanının yaşama olan tutkusunu gördükçe de cesaret aşılıyor.




1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade