• -20%
Evvel Zaman
search
  • Evvel Zaman

Evvel Zaman

₺169,00
₺135,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750524134
Yazar
Ercan Kesal
Yayınevi
iletişim yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Her filmin her asamasi, süreçle ayni anda, farkinda olarak ya da olmaksizin yasadiginiz bir içsel yolculugu da içerir. () Fakat isin kendisi o kadar öne çikar ve her sey filmin çekilmesine o kadar tabi kilinir ki, bir süre sonra o isin ‘yolculugunu’ gözden kaybeder, aklinizdan çikarirsiniz. Ancak is bittikten sonra yolculugun kiymetini fark edersiniz. Çünkü bitmis bir isin sonunda, yolculuk boyunca yasanan tüm hayal kirikliklari, inis çikislar, ümitler, vazgeçisler, kabullenisler ya da itirazlar adeta hiç yasanmamis gibi unutulmus ve bir kenara atilmistir. Ama, ‘ögrenmek’ denilen sey de budur!
Bir film güncesi elinizdeki Nuri Bilge Ceylan’in yönettigi, 2011’de Cannes Film Festivali Jüri Büyük Ödülü’nü kazanan Bir Zamanlar Anadolu’da filminin hikâyesi. Akla düstügü andan itibaren Hatta daha da gerisinden: Ercan Kesal’in tasrada genç bir hekim olarak yasadiklarinin, bir film fikrine maya olmasindan itibaren Bir filmi doguran, onun olusumuna refakat eden gözlemlerin, düsüncelerin, duygularin, kisacasi bir film deneyiminin kaydini tutuyor Ercan Kesal. Bu deneyim içinde filmin ve senaryonun nasil canli bir organizma gibi evrildigini görüyoruz.
Basitçe kamera arkasi degil; bir filmin seyrüseferi hakkinda, film çekme macerasi hakkinda ve ayni zamanda Anadolu hakkinda hevesli bir hikâye.

Ercan Kesal
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade