Usta sair Özdemir Ince’den Gençler Için 50 Turfanda Miir
Özdemir Ince Karadelikte Bir Yolculuk Tersine ya da Sapkin Ayetler (2014) ve Opera Kahkahasi (2017) kitaplarinin ardindan yeni siir kitabi Gençler Için 50 Turfanda Miir* ile okurlarina merhaba diyor. Ressam Ekrem Kahraman’in resimledigi kitap 1000 adet basildi ve tüm nüshalari numaralandi.
- miir: Astarsiz, botokssuz, rastiksiz, rimelsiz, brüt, yeni bir çalgi tarzi
Hem seyirlik hem okumalik, hem aglamalik hem gülmelik, hem durmalik hem düsünmelik, hem sasirmalik hem de Tanri, Türkiye, tarih, mitoloji, menakibnâme, kutsal metinler, anilar, haberler, söylenceler, ansiklopedik bilgiler, güncellik, söylesi, çocukluk, cografya, doga, felsefe, siyaset, elestiri ve duyusal bir kavrayis
- Haydar Ergülen
Özdemir Ince, siirlerinde de yazilarinda oldugu gibi yüksek gönüllüdür. Kulenin tepesinden degil, siirin dorugundan meydan okuyor ki, tastan yapilma kuleyi metreyle ölçebilirsiniz de, siirden kuleyi metre ölçmez. Siirin ölçüsü olabilirse, varsa eger imge ve anlam/imgeselanlam’dir. Her siir bu anlamin olusumunda bir asama, tas sirasi, basamak.
- Mecit Ünal
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade