• -20%
2000'ler Şiiri Antolojisi
search
  • 2000'ler Şiiri Antolojisi

2000'ler Şiiri Antolojisi

₺150,00
₺120,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052980071
Yazar
Komisyon
Yayınevi
Kırmızı Kedi Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Kadim bir siir tarihini kucaklayan cografyamizda; son derece renkli, hareketli, yenilikçi modern siirin yüzyila yaklasan varligi düsünüldügünde “2000'ler Siiri”nin, siyasal/sosyal degisimler ve kirilma noktalari ile Türk siiri için bir dönemeç oldugunu söyleyebiliriz. Bir “estetik kalkisma”ya gidileceginin isaretini veren, birbirine benzemeyen, farkli kaynaklardan beslenen, dip okumalara açik, elestirel, politik, estetik, kisisel ve çok yönlü bir bakisin getirdigi bu siirin böyle bir çalisma ile sunulmasi önemli bir ihtiyaca cevap verecektir.

2000'li yillarda dergi ve kitaplarla verimini ortaya koyan sairlerin siirini farkli estetik algilarla seçerek degerlendirme, inceleme ve sorusturmalarla derli toplu bir biçimde sunmayi amaçlayan bu antoloji, “2000'ler Siiri”nin dogru irdelenmesini, anlasilmasini, farkli dillerde okuyucu ile bulusmasini da saglayacaktir.

Kusagin içinden gelen, dergi / yillik çalismalarindaki nesnel yaklasimiyla bilinen Cenk Gündogdu tarafindan hazirlanan bu çalisma; Türk siirinde önemli bir yere sahip adlarin seçiciliginde ve saygin kalemlerin degerlendirmeleriyle son dönem siirdeki arayisi, itirazi, canliligi, yeniligi bir arada sunan ortak bir emektir.

Komisyon
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade