• -20%
Aşina Yüzler
search
  • Aşina Yüzler

Aşina Yüzler

₺70,00
₺56,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052365960
Yazar
Atilla Köprülüoğlu
Yayınevi
Halk Kitabevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Modern gazeteciligin öncüsü Ingiliz medya patronu Lord Northcliff; ‘Güç odaklarinin bir yerlerde örtbas etmeye çalistigi sey haber, gerisi reklâmdir’ der. Ilkeli, dürüst habercilik de, toplumun gerçekleri ögrenme hakkinin disinda hiçbir güç önünde egilmemeyi gerektirir. Atilla Köprülüoglu, haber pesinde kosarak bugünlere gelen, gazetecilikten baska isi olmamis bir yasamin adidir.

Okudugunuz kitap; o yasamin ilke imbiklerinden süzülerek anlatilan portrelerin sayfalara yansimasidir. Bir anlamda da o kisilerin öyküleriyle tarihe düsülen notlardir. Güzel okumalar dilerim.

- Ugur Dündar

“Güzel Izmir’in Güzel Yürekli’’ Gazetecisi Atilla, portrelerdeki kisilere herkesin bakmadigi bir açidan bakiyor. Portrelerdeki kisilerin bilmedigimiz yanlarini, onun bakis açisindan ögreniyoruz. Bu, yazarlikta ilgi çekici unsurdur. Kitabi okudugunuzda; “Ne var bunda, biz bunu zaten biliyorduk’’ demek yerine, “Hiç bu açidan düsünmemistim’’ diyebilirsiniz. Sevgili Atilla! Seni yürekten kutluyorum Canim Kardesim…
- Müjdat Gezen

Gazetecilik denilen kavram, direksiyonda ileriye dogru yol alirken, göz ucuyla dikiz aynasina bakip, arkadan gelen trafigi kontrol etmek gibidir. Gelecege giderken, geçmisi unutmamaktir. Yillarin tecrübesi Atilla Köprülüoglu’nun sahane bir seyahate davetidir bu…
- Yilmaz Özdil

Dünya, bütün insanlarin oynadigi bir tiyatro sahnesidir. Rolünü iyi oynayanlara “sanatçi” deriz. “En büyük Türk’’ Atatürk’ten kalan ata sözü: “Sanat, güzelligin ifadesidir.”

Her yazisini okuyunca sirtini sivazladigim Atilla Köprülüoglu Kardesim; böyle insanlardan bir hos hikaye, rengi solmaz, adi unutulmaz bir kucak Türkiye çiçegi sunuyor bize. Unutulmazlari bize ileterek, kendisini unutulmazlar arasina katmis oluyor.

Merhaba...
- Prof. Dr. Sadan Gökovali

“Inanmadigini yazan yazardan daha asagisi yoktur’’ diyen Özdemir Asaf sözünü söyle tamamlar; “...vardir. inandigini yazmayan!..” Gazeteciliginin ve haberciliginin 40 yilina tanik oldugum kardesim, yoldasim Atilla Köprülüoglu da inandigini yazmayi siar edinen, düstur edinen az sayidaki gazeteci yazarlardandir... Bu onur da bana yeter!..
- Okan Yüksel

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade