• -20%
Segem Çözümlü Soru Bankası
search
  • Segem Çözümlü Soru Bankası

Segem Çözümlü Soru Bankası

₺310,00
₺248,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059048569
Yazar
Komisyon
Yayınevi
Akademi Consulting Training
Adet
Stoktaki son ürünler


Sigortacilik sektörü, ülkemizde dinamik ve güçlü mali yapisi ile her geçen yil büyümektedir. Türkiye, genç nüfus ve bu nüfusa karsin düsük sigortalilik orani nedeniyle cazip pazar olma özelligi tasimaktadir. Sigorta sirketi sayilari ve branslari her geçen gün artarken, Türk toplumunun bu alanda daha da bilinçlenmesi; sigortaciligin sahip oldugu potansiyeli bir kez daha gözler önüne sermektedir. Sigortanin, ekonominin vazgeçilmez bir unsuru oldugu artik herkes tarafindan kabul edilmektedir. Bireylerin ve kurumlarin gelecekleriyle ilgili endiselerini azaltan sigorta; hem daha rahat kararlar alinmasini hem de daha uzun vadeli planlar yapilabilmesini mümkün kilmaktadir.

Sigortacilik sektöründe çalisabilmek için gerekli belgelerin alinmasi gerekmektedir. Bunlardan biri de Teknik Personel Yeterlilik Belgesi'dir. Sigorta ürünlerine yönelik pazarlama, bilgilendirme ve satis islemlerinin yalnizca Teknik Personel tarafindan yapilmasi esastir. Yönetmelik çerçevesinde sigortacilik kapsamina alinan faaliyet kollarinda, sigorta ürünü tanitimi ve satisi yapacak kisilerin, Teknik Personel Yeterlilik Sinavina katilimi zorunludur. Ilgili yönetmelik hükümleri geregi kisilerin teknik personel olabilmesi için söz konusu sinavda basarili olmalari gerekmektedir.

SEGEM Çözümlü Soru Bankasi kitabimiz Sigortacilik Egitim Merkezi tarafindan yapilan Teknik Personel Yeterlilik Sinavina yönelik olup, Sigortacilik Egitim Merkezi tarafindan açiklanan sinav konularina göre hazirlanmistir. Kitap içerik itibariyla sigortacilik sektöründe yapilan diger sinavlar için de kullanilabilir.

Sinava hazirlananlara yararli olmasi dilegiyle, basarilar dileriz.

Komisyon
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade