Psikoloji biliminde yirminci yüzyilin ikinci yarisindan itibaren, insan deneyimlerinin askin yönü ve maddi olanin ötesindeki deneyimler arastirma konusu olarak giderek önem kazanmistir. Manevi deneyimler psikoterapi süreçleri açisindan kayda deger ve merkezi öneme sahip süreçler olarak kabul edilmeye ve manevi yönelimli müdahale stratejileri gelistirilmeye baslanmistir.
Türkiye'de ise bu alandaki çalismalarin henüz baslangiç düzeyinde oldugunu söylemek yanlis olmayacaktir. Ülkemiz, zengin manevi birikim ve mirasa sahip bir cografyada bulunmaktadir. Iyi olus, psikolojik islevsellik ve gelisim için temel alanlardan biri olan maneviyat alaninin, psikoterapi ve psikolojik danisma süreçlerindeki yansimalarina iliskin Türkçe literatürde gerek titiz kuramsal ve ampirik çalismalara gerekse verimli tartismalara, en az dünyanin diger cografyalarinda oldugu kadar ihtiyaç vardir.
Bu yönüyle on dokuz bölümden olusan elinizdeki bu kitabin mevcut olan eksikligi gidermede oldukça faydali olacagi düsünülmektedir. Mümkün oldugunca çok sayida psikoterapi ekolünün manevi yönlerine yer verilen kitapta, olgu ve uygulamalarin da yer almasi bu alanda çalisanlara kolaylik saglayacaktir.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade