• -10%
search

Ceza Muhakemesinde Duruşma Yönetimi ve Yasa Yolları

₺743,00
₺668,70 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786258092868
Yazar
Mustafa Artuç
Yayınevi
Adalet Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Elinizdeki kitap, ilk önce sadece Duruşma Yönetimi olarak planlanmıştı, ancak daha sonradan istinaf yasa yolunun da yürürlüğe girmesi ile birlikte, buna ilişkin bölümün de eklenmesi suretiyle Duruşma Yönetimi ve İstinaf olarak ilk iki baskısı çıktı.

Bizim kitaplarımızda şöyle bir gelenek oluştu. Kitapların 1,3, 5 gibi tekli baskılarında kitabımızın hepsini gözden geçirip, baştan sona yeniliyoruz. 3. Baskısını gerçekleştirdiğimiz bu baskıda da baştan sona kitabımız yenilenmiş durumda.

Kitapta yaptığımız ilk ve en büyük değişiklik isminde oldu. Duruşma Yönetimi ve İstinaf olan ilk iki baskıdan farklı olarak, kitaba, itiraz ve temyiz gibi olağan yasa yolları da eklendiğinden kitabın ismi Duruşma Yönetimi ve Yasa Yolları biçiminde değişti. Böylece kitabımızdaki bir eksiklik de giderilmiş oluyor, çünkü hakimlerimiz görevlerini yaparken sık sık itiraz makamı olarak inceleme yapıyorlar, ayrıca temyizin aşamalarını gelişimini ve nasıl yapıldığını, nelerin istinafa tabi, nelerin temyize tabi olduğunun bilinmesi de hakimlerimiz açısından ve hatta Cumhuriyet Savcılarımız yönünden önemli. O nedenle bir bütün olarak olağan yasa yollarının kitabımızda olmasının faydalı olacağını düşündük.


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade