Birinci Dünya Savaşı
search
  • Birinci Dünya Savaşı

Birinci Dünya Savaşı

₺194,00
Vergi dahil
Barkod
9786057949288
Yazar
Norman Stone
Yayınevi
Ketebe Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Uzun bir deneme boyutundaki bir kitapta, ancak bir virtüöz tüm cephelerdeki çarpismayi anlatabilir ve hâlâ yüksek politika, keskin yorum ve renkli detaylara yer ayirabilir.
History Today
1914 yilinda yeni bir tür savas ve yeni bir tür dünya ortaya çikti. Imparatorluklarin pay kapmak için baslattiklari savas endüstriyel bir kan banyosuna dönüstü. Bu sert ve çarpici kitapta efsane tarihçi Norman Stone bir ömürlük yazma, düsünme ve tartismayi damitarak 20. yüzyilin büyük trajedisinin çerçevesini yeniden belirliyor.
Sert, provokatif ve muzip Çagimizin en üstün tarihçilerinden biri.
Spectator
Sakin, etkili ve okumasi kolay Avrupa tarihinin artik kendilerini sasirtamayacagini düsünenler için büyüleyici birçok tarafi var.
Wall Street Journal
Modern aykiri yorumlarin en orijinallerinden biri. Bu tahrik edici kitap bir ögle vakti sirf keyif için okunabilir. Hatta Birinci Dünya Savasi ilginizi çekmiyorsa bile. Gerçekten büyük tarih kitaplarinin arasinda bir eser.
Evening Standart
Yeni bir Birinci Dünya Savasi kitabina ihtiyacimiz var mi? Norman Stone’un bu kitabini göz önünde bulundurursak cevap ‘evet’ olur. Çünkü bu kitabin tazeligi, alisilmamis, sert gerçekleri bir sarapnel parçasi gibi uçusuyor.
Literary Review

Norman Stone
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade