• -20%
Sak Türkleri Dilleri Ve Edebiyatı
search
  • Sak Türkleri Dilleri Ve Edebiyatı

Sak Türkleri Dilleri Ve Edebiyatı

₺100,00
₺80,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059960984
Yazar
Bahtiyar Tuncay
Yayınevi
Bilgeoğuz Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


En eski Türk boylarindan biri olan Saklarin, kimler olduklarini ve nerelerde yasadiklarini eminim ki, bir çogumuz bilmiyoruz. Hatta adlarini bile yeni duyanlarimiz oldugunu zannediyorum. Saklar hakkinda bugüne kadar Türk edebiyati ve tarihi alanlarinda hiçbir kitap yayinlanmamistir. Yayinevimiz, bu konularda uzman oldugunu bildigi, Azerbaycanli âlim Ilahiyat ve tarihçisi Bahtiyar Tuncay Bey’in bu alanda yazilmis ilk kitabini yayinlamaktan büyük bir gurur ve mutluluk duymaktadir.
Saklarin tarihi, dili ve edebiyatlari, Ön Türk Tarihi yillarindan bugünlere kadar, kesiksiz sürüp gelen Türk tarihinin, önemli bir bölümünü olusturur. Elinizde tuttugunuz kitap, demiri ilk isleyen, islik çalan ok uçlarini ilk üreten, kilici, mizragi kesfeden bu Türk boyunun, tarih boyunca nerelere gittigi, nerelerde meskûnlastigi, neler yaptiklari ve nasil yasadiklari hakkinda, merak edilen her sorunun cevabini bulabileceginiz bir eserdir. Çok uzun yillara dayanan arastirmalari ile Türk Tarihi’nin bilinmeyen bir dönemini isiklandirarak gözler önüne sermeye çalisan Bahtiyar Tuncay Bey’in, Ön Türk tarihi hakkindaki fikirlerini, görüs ve düsüncelerini de bulabileceginiz bu eserin, benzerini ya da baska bir sekilde yazilmis örnegini Türkiye’de bulmaniz mümkün degildir. Bu eser alaninda tektir!
Batililarin tarihimizi tahrif ederek belgelerin üstünü örterek bizi tarihten silme çabalarinin en üst düzeye ulastigi bir dönemde, Ön Türk tarihi ile ilgili eserler ortaya koyarak gerçek tarihimizi aydinlatmayi hedef olarak alanlarin tümüne milletimiz adina saygilarimizi sunuyor, minnet ve sükran duygularimizi gönderiyoruz. Bilgeoguz yayinlari olarak bu tür eserleri yayinlamaktan gurur duydugumuzu belirterek arastirmacilarimiza kapilarimizin açik oldugunu ilan etmekten gurur duydugumuzu söylemek istiyoruz.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade