• -20%
Rüya Avcısı
search
  • Rüya Avcısı

Rüya Avcısı

₺400,00
₺320,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789752102170
Yazar
Stephen King
Yayınevi
Altın Kitaplar Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Bir zamanlar lanetli Derry kentinde dört arkadas birbirine yardim ederek kahramanca 
bir sey yapmislardi ve bu asla anlayamadiklari bir sekilde onlari degistirmisti.
Yirmi bes yil önce Down sendromlu bir çocugu zorbalarin ellerinden kurtaran ve artik farkli yasamlari ve sorunlari olan Beavy, Henry, Pete ve Jonesy her yil düzenledikleri geleneksel kamp tatili için Maine ormanlarinda bulusurlar. Sessiz sakin bir dinlencenin hayalini kuran arkadaslarin kampina gelen bir yabanci, gökyüzündeki isiklar hakkinda anlamsiz sözler mirildanmaya baslayinca kamptaki huzur bir anda yok olur. Dört arkadas tam da bu zoraki misafirden kurtulmanin planlarini yaparken ansizin kendilerini baska bir dünyadan gelen korkunç bir yaratikla giristikleri ölüm kalim savasinin içinde bulurlar. Hayatta nasil kalabileceklerinin sirri ortak geçmislerinde ve Rüya Avcisi’nda saklidir.
Stephen King’in korkunun sinirlarini denedigi Rüya Avcisi, elestirmenlere göre Kemik Torbasi’nin ardindan yazdigi en ürpertici romandir.
YAZAR HAKKINDA
Stephen King, hepsi de dünya çapinda çok satanlar listelerine girmis elliden fazla romanin yazaridir. Son eserlerinin arasinda Doktor Uyku ve CBS’te çok basarili bir dizi yorumlamasi olan Kubbe’nin Altinda vardir. Romani 22/11/63, New York Times Kitap Elestirisi tarafindan 2011’in ilk on kitabi arasinda gösterilmis, En Iyi Gizem/Macera Romani seçilerek Los Angeles Kitap Ödülü’nü ve Uluslararasi Macera Yazarlari En Iyi Kitap Ödülü’nü kazanmistir. Yazar, 2003’te Ulusal Kitap Vakfi’ndan Amerikan Edebiyatina Güzide Katki Madalyasi almistir. Kendisi de roman yazari olan esi Tabitha King ile Bangor, Maine’de yasamaktadir

 

Stephen King
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade