• -20%
Bülbülü Öldürmek Ciltsiz
search
  • Bülbülü Öldürmek Ciltsiz

Bülbülü Öldürmek Ciltsiz

₺225,00
₺180,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051736938
Yazar
Harper Lee
Yayınevi
Epsilon Yayınları
Adet


1961 Pulitzer Edebiyat Ödülü

“Istedigin kadar saksagan vur vurabilirsen, ama unutma, bülbülü öldürmek günahtir.”

Tüm zamanlarin en sevilen hikâyelerinden biri olan, kirktan fazla dile çevrilen, Oscar ödüllü bir sinema filmi için temel olusturan ve yirminci yüzyilin en iyi romanlardan biri seçilen Pulitzer ödüllü Bülbülü Öldürmek, Amerika’nin acimasiz bir önyargi ile zehirlenmis güneyinde geçen, sürükleyici, yürek burkan ve dikkat çekici bir büyüme hikâyesi. Büyüleyici güzellikler ve vahsi esitsizlikler dünyasinda haksiz yere korkunç bir suçla suçlanan bir “zenci”yi savunmak için her seyi riske atan bir adamin hikâyesi çocuk kahramanin gözünden anlatiliyor.

Sefkat dolu, dramatik ve düsündürücü Bülbülü Öldürmek okurlari insan dogasinin köklerine; masumiyet ve deneyime, nezaket ve zulme, sevgi ve nefrete, mizah ve pathosa götürüyor. Harper Lee'nin her zaman basit bir ask hikâyesi olarak gördügü romani bugün Amerikan edebiyatinin bir saheseri olarak kabul ediliyor.

“Lee estetigin arkasina siginmayi reddediyor. Kalemi öyle güzel, güçlü, ölçülü ki zor konulari dogrudan ele almak zorunda olmamasina ragmen Bülbülü Öldürmek’te tam olarak bunu yapmis.”
–Chimamanda Ngozi Adichie

“Yasama sevinciyle dolu, dokunakli ve nadiren rastlayacaginiz türden bir roman.”
–Truman Capote


Harper Lee
6 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade