• -20%
Millennium 4 Örümcek Ağındaki Kız
search
  • Millennium 4 Örümcek Ağındaki Kız

Millennium 4 Örümcek Ağındaki Kız

₺319,00
₺255,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786053437109
Yazar
David Lagercrantz
Yayınevi
Pegasus Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler



Halki gözetleyenler, en sonunda halk tarafindan gözetlenirler.
Lisbeth Salander, Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi NSA’in agini hacklemis ve çok önemli bazi bilgiler edinmistir. Ejderha dövmeli kizin adaletsizlige karsi duydugu öfke hiç sönmeyecek bir alev gibidir, özellikle de o atesi daha da harlayacak birtakim devlet sirlarini ele geçirdikten sonra.
Mikael Blomkvist, gecenin bir yarisi yapay zekâ konusunda uzman Profesör Balder’den gizemli bir telefon alir. Millennium’u içine düstügü zor durumdan kurtaracak bir haberin kokusunu alan Mikael, profesörle görüsmeye gittiginde örümceklerle dolu bir agin içine düstügünü fark eder. Ve iste böylece yillar sonra Lisbeth’le yollari yeniden kesisir.
Korumak için öldürmeye hazir biri Gerçeklerin birbirine dolandigi bir ag Ve avinin pesini asla birakmayacak bir örümcek.
Millennium serisi dördüncü kitabiyla bomba gibi geliyor.Örümcek agina düsmeye hazir olun! Lisbeth Salander fanlari rahat bir nefes alabilirsiniz, punk hacker kahramanimiz emin ellerde. Lagercrantz Örümcek Agindaki Kiz’da Lisbeth’in yüreginin ve geçmisinin derinliklerine inmeyi basariyor, babasiyla ilgili anilar da cabasi. Bes üzerinden bes.
USA Today
Gerçegi söylemek gerekirse Örümcek Agindaki Kiz’i okurken aslinda bu romani Larsson’un yazmadigini unuttugum anlar oldu. The Telegraph
Lisbeth Salander, Lagercrantz’in ellerinde kurgunun en harika ve en asi kadin kahramani olmaya devam ediyor. The Financial Times
Lagercrantz sözünde durmus ve Millennium’u yeniden basariyla diriltmis. Hemen en yakindaki kitapçiya kosun. Le Point
 

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade