• -20%
Kumarbaz Bez Cilt
search
  • Kumarbaz Bez Cilt

Kumarbaz Bez Cilt

₺110,00
₺88,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786057572516
Yazar
Fyodor Mihailoviç Dostoye
Yayınevi
Koridor Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler


En çok okunan klasikler, özenli çevirilerle ve alaninda uzman akademisyenlerin editörlügünde okuyucuyla bulusuyor.

Erdemli ve asil bir ruha sahip Aleksey Ivanoviç, sevdigi kizin borçlarini ödeyebilmek için kendini rulet masasinda bulur. O masadan kalktiginda artik zengin bir adamdir ama içindeki kumarbazin uyanisiyla artik hiçbir sey eskisi gibi degildir. Içinde büyüyen kumar tutkusuyla verdigi savasta kaybedilecek çok sey vardir.

Bu atmosferde ortaya çikan Kumarbaz'da hikâye, kurmaca bir kumar merkezi olan Roulettenburg'da geçer. Dostoyevski, okuyuculari ruhun karanlik sorulariyla yüzlesmeye zorlar: Kumar masasinda para mi, ask mi, onur mu kaybedilir? Yoksa hayatin kendisi mi?

Kendisi de bir kumarbaz olan Dostoyevski, teslim tarihine bir aydan daha kisa bir süre kaldiginda romanina henüz baslamamis oldugunu fark eder. Eger basaramazsa romanlarinin telif hakkini kaybedecektir. Kendisine yardimci olmasi için Anna Grigoryevna isimli stenografla anlasir ve hem romani tamamlar hem de gerçek aski tadar.

Okuyucularin Dostoyevski'nin ruhuna dokunma firsati bulduklari bu ölümsüz eseri, Isil Karasay'in özenli çevirisiyle sunuyoruz.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade