• -20%
Sağlık Ve Zindelik İçin Esneme Hareketleri
search
  • Sağlık Ve Zindelik İçin Esneme Hareketleri

Sağlık Ve Zindelik İçin Esneme Hareketleri

₺175,00
₺140,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789755095233
Yazar
Chrissie Gallagher Mundy
Yayınevi
Arkadaş Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler



Esneme, vücudunuzla yapabilecegimiz en temel hareketlerden biridir. Vücudunuzu zinde tutabilmek için, günlük egzersizlerle kaslarinizi esnetmeniz gerekir. Saglik ve Zindelik Için Esneme Hareketleri, kaslarinizi nasil çalistirmaniz gerektigiyle ilgili ihtiyaç duydugunuz tüm bilgileri ve kolayca uygulayabileceginiz çok çesitli egzersiz teknikleri sunuyor. Eklemlerinizi esnetmenin ve hareketlendirmenin çesitli yollarini göstererek, vücudunuzu rahatlatmak ve gevsetmek için yöntemler öneriyor. Bu sayede kaslarinizi esnetebilecek ve böylece kendinizi çevik ve hareketli hissedeceksiniz.
Saglik ve Zindelik Için Esneme Hareketleri kitabinda vücudunuzun farkli bölümlerine yönelik size uygun esneme egzersizi programlari, sevdiginiz spor faaliyetlerindeki performansinizi artiracak özel esneme hareketleri, günlük yasamda (sabah uyandiginizda, arabada, iste) kolayca uygulayabileceginiz egzersiz teknikleri ve ipuçlari, egzersizleri uygularken dikkat edilmesi gereken noktalar, rahat ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmek için günlük esneme egzersizi önerileri üzerinde duruluyor.
Kaliteli bir yasam, daha saglikli ve bir zinde bir vücuda kavusmak için ihtiyaç duydugunuz tüm bilgileri Saglik ve Zindelik Için Esneme Hareketleri kitabinda bulabilirsiniz.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade