• -10%
Bilişsel Psikoloji
search
  • Bilişsel Psikoloji

Bilişsel Psikoloji

₺610,00
₺549,00 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789752563766
Yazar
E. Bruce Goldstein
Yayınevi
Kaknüs Yayınları
Adet



Klasik bilissel-davranisçi yaklasimla günümüzün fizyoloji odakli yaklasimi arasinda basarili bir denge kuran bu kitap, bilissel psikolojinin “beyin ve bilis”, “algi”, “dikkat”, “belek”, “imgeleme”, “dil” ve “düsünme” gibi temel konu ve kavramlarini açikliyor ve daha üst düzeyde çalismalar için zemin hazirliyor. Olgular ve tanimlar örneklerle ve hemen her sayfada yer alan sema, grafik ve fotograf benzeri görselerle destekleniyor. Kuramlar deneylerle somutlastirilip günlük yasamdaki uygulamalarla
pratige geçiriliyor. Ayrica her bir kuramin güçlü ve zayif noktalari vurgulanarak diger kuramlarla karsilastirma imkâni sunuluyor.
Bu kitabi yazmaya karar verdigimde, 500’den fazla egitmenle yapilan bir anket ve meslektaslarimla yaptigim görüsmelerden yola çikarak birçok ögrencinin bilissel psikolojiyi çok soyut ve kuramsal buldugunu, gündelik hayatla baglanti kuramadiklarini gördüm. Bilissel psikolojinin öyküsünü somut bir sekilde anlatarak ögrencilerin deneysel arastirmalar, bilissel psikoloji ve günlük deneyimler arasindaki baglantilari görmesine karar verdim. Her bölümde gerçek hayattan örnekler, vaka incelemeleri, küçük deneyler kulandim. 2. ve 3. baskilarda derslerdeki ögrencilerimden ve 1500’ün üzerinde yazili talepten gelen geribildirimleri degerlendirerek kitabi günceledim.
E. Bruce Goldstein


3 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade