• -20%
Çocuğunuzun Beynine Format Atın
search
  • Çocuğunuzun Beynine Format Atın

Çocuğunuzun Beynine Format Atın

₺175,00
₺140,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051884585
Yazar
Victoria L. Dunckley
Yayınevi
Beyaz Balina Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Davranis sorunlari, zihinsel saglik problemleri olan ya da belirli bir sorunu olmadigi hâlde sürekli yorgun, odaklanma güçlügü çeken, uykuya direnen çocuklar… Kafasi karisik ebeveynler ve uzmanlar…

Çocuklarimiza neler oluyor?

Son yillarda dikkat eksikligi ve hiperaktivite bozuklugu, bipolar bozukluk, otizm gibi teshislerin adi o kadar çok anilir oldu ki durup düsünmemek elde degil. Üstelik bu çocuklarin çogu ne yazik ki altta yatan bir durum olup olmadigina bakilmaksizin ilaçlarla tedavi edilmeye çalisiliyor. Genellikle de bu tedavilerle hem zaman hem para kaybediliyor, davranis sorunlarinin üzerine bir de ilaçlarin yan etkileri ekleniyor. Oysa bütüncül çocuk psikiyatri Dr. Victoria L. Dunckley’nin, belirtileri degil de sorununun kökenini hedef alan, tamamen ücretsiz ve ilaçsiz yepyeni plani sayesinde aksi mümkün.

Dr. Dunckley’e göre her gün ekranli cihazlara (bilgisayar, telefon, tablet, televizyon vb.) maruz kalmak, sinir sistemini asiri uyararak beyin fonksiyonlarini bozuyor ve bunun sonucunda çocuklarimizda görmeyi hiç arzulamadigimiz davranis sorunlarina ve zihinsel sorunlara yol açan Elektronik Ekran Sendromu gelisiyor. Bu sendromun tek ilaci ise yalnizca dört haftalik bir elektronik orucu! Böylece tek kurus ödemeden çocugunuzun beyninde hayat kurtarici bir degisimi baslatabilmek elinizde.

Içeriginde sadece tedavi planinin detaylarini degil, aklinizi, kalbinizi kemiren birçok sorunun da cevabini bulabileceginiz dopdolu bir kaynak olan Çocugunuzun Beynine Format Atin, teknoloji çaginda çocuk yetistiren ebeveynler için âdeta bir can simidi.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade