• -20%
Abdülhamidin Kurtlarla Dansı 3
search
  • Abdülhamidin Kurtlarla Dansı 3

Abdülhamidin Kurtlarla Dansı 3

₺150,00
₺120,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789752482098
Yazar
Mustafa Armağan
Yayınevi
Ketebe Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler



100. vefat yildönümünde hasret, minnet ve rahmetle andigimiz Sultan II. Abdülhamid’i Türkiye’ye ve Arap dünyasina tanitan ve bugüne kadar 400 bin okura ulasan Abdülhamid’in Kurtlarla Dansi serisi yeni ufuklara yelken açiyor elinizdeki kitapla.
“Biz Hasta Adam degiliz. Sadece yatagindan tasan
bir nehre benziyoruz”, demis ve eklemisti Ulu Hakan:
“Görevimiz, nehrin tasan kollarini tekrar yatagina toplamaktir. Bunu basarabilmek için ihtiyacimiz olan zindeligi ancak Islamiyetin gücünde bulabiliriz.”
Hem o nehrin tasirilma ve yeniden yatagina döndürülme hikayesi bugün de devam etmiyor mu? Sultana yönelik ihanetler, darbe girisimleri ve suikastler bugün de Cumhurbaskani Erdogan’a ve temsil ettigi millete yöneltilmiyor mu? Sultana Firavun ve Yezid diyen hainler ayni yaftalari Erdogan’a yapistirmak için seferber olmadilar mi?
Tarih bugündür ve Yildiz Külliyesi ile Bestepe Külliyesini bir asir sonra bulusturan sir kitapta açiga çikiyor. Okurken tarihin isiginda gelecege yürüyen bir milletin kendisine lider insa etmedeki azim ve kararliligina sasiracaksiniz.
Bugüne kadar imza attigi 50 kitapla milyonlara seslenen Mustafa Armagan, son kitabi Abdülhamid’in Kurtlarla Dansi-3’te inanilmaz zenginlikteki tarihî malzemeden nefes nefese bir macera çikariyor ve okurunu Sultan’in kavranmasi neredeyse imkânsiz ufuklarina zevkli oldugu kadar kahredici bir yolculuga çikariyor.
Ilk kez göreceginiz bilgi, belge ve görselleriyle tadina doymayacaginiz bir kitap tutuyorsunuz elinizde.


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade