Bizzat yazarinin Ben bu kitabi çok sevdim; o yüzden kendim yazmis olsam bile tekrar tekrar okuyup yararlaniyorum ve ufkumu gelistiriyorum. Egitimi bu kitaba göz atarak daha iyi anliyorum ve belli basli sorunlara dair bir anlamlandirma yapabiliyorum. dedigi bir kitapla karsi karsiyasiniz. Ister ögrenci olun ister ögretmen, ister idareci hatta bakan olun fark etmez bu kitabi lütfen siz de okuyun ki, egitime dair sahip oldugunuz bilinç artsin.
Bu kitabi okuyunca fark edeceksiniz ki egitimin dünkü hali ile bugünkü hali sasirtici bir sekilde benzesmektedir. Bir ülkenin egitim sistemine dair bilgi sahibi olmanin o ülkeyi tanimak oldugunu da göreceksiniz. Özellikle Türkiye’deki egitim sistemine ve sorunlarina dair bu kitaptan yararlanarak yapacaginiz bir anlamlandirma muhakkak olacaktir.
Ögretmenler, lisans, master, doktora ögrencileri, egitim fakültesi ögretim elemanlari, ilgili yetkililer, lütfen bu kitabi okuyun.
Bu kitap öncelikle Türkiye’de Karsilastirmali Egitim’in bir bilim dali olarak gelismesi için yazilmistir. Kitapta, ABD, dagilan SSCB, Japonya, Fransa, Almanya, Ingiltere, Danimarka ve Isveç gibi gelismis sekiz ülkenin egitim sistemleri ve deneyimleri irdelenmektedir.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade