• -20%
Zor Anneler Yetişkin Kızlar Ve Oğullar Için Rehber Kitap
search
  • Zor Anneler Yetişkin Kızlar Ve Oğullar Için Rehber Kitap

Zor Anneler Yetişkin Kızlar Ve Oğullar Için Rehber Kitap

₺156,00
₺124,80 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750527746
Yazar
Waltraut Barnowski Geiser Maren Geiser Heinrichs
Yayınevi
iletişim yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Annemiz hayatimizdaki en önemli ve en temel kisidir, demek herhalde abartili bir ifade olmaz. Onun içinde hayat buluruz, normal sartlarda bizi ilk o besler. Dünyayi ilk onun gözünden algilar, duygulari ilk onunla deneyimleriz. Annemiz, bir anlamda bizi hayata hazirlayan ilk dans partnerimizdir. Ancak bu zorunlu dans, bazi durumlarda keyifli ve ögretici olmaktan çikar ve gerçek bir eziyete dönüsür.

Herkesin çevresinde zorba, duygusuz, asabi ya da soguk buldugu için birlikte zaman geçirmekten hoslanmadigi insanlar vardir. Bu “zor” kisilerden mümkün oldugunca uzak dururuz.
Peki ya bunlardan birinin çocugu olarak dogmussak ve kendilerinden kaçinma sansimiz yoksa?

Sahi, zor olmak ne demektir?
Zor bir davranis midir kastedilen, zor bir kisilik özelligi, hatta belki bir kisilik bozuklugu mu?
Zor anneleri siniflandirmak mümkün müdür? Kaba, ilgisiz, yargilayici anneler, çocuklarinin kisilik gelisimini nasil etkiler?
Bagimli ya da hasta bir anneyle büyümenin çocuga maliyeti nedir? Sinir ihlallerinin, suçlamalarin, asiri taleplerin yetiskinlikte de devam ettigi hallerde, iliskiyi tümden kesmek çözüm müdür?
Kisi bu yolla özgürlügünü kazanabilir mi?
Zor bir anneyle büyüyen çocuklar kendileri anne baba oldugunda, çocuklariyla nasil bir iliski kurarlar?
Kusaktan kusaga olumsuz aktarim zincirini kirmak için ne yapilabilir?

Waltraut Barnowski-Geiser ve Maren Geiser-Heinrichs, Zor Anneler’de zor bir anneyle büyüyen kisilere eski yaralarindan kurtulup yeni birhayata baslamak için cesaret asiliyorlar. Ikili, ayrica kendi gelistirdikleri özgün program yardimiyla, bunu basarmanin somut yollarini gösteriyor. Zor bir anneyle büyümek zorunda kalmis, geçmisin aci dolu yüklerini hala omuzlarinda hisseden ve bu agir mirasi geride birakmak isteyen tüm yetiskin kizlar ve ogullar için rehber niteliginde bir kaynak.

 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade