• -10%
search

Psikolojik Testler

₺182,00
₺163,80 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786254172052
Yazar
Başaran Gençdoğan
Yayınevi
Nobel Akademik Yayıncılık
Adet


Bu kitapta, psikoloji ve psikolojik danışma alanında kullanılan psikolojik testlere ilişkin temel teorik bilgilerin yanı sıra Türkiye'de kullanılan psikolojik testlerin tanıtımlarına yer verilmektedir. Kitap hazırlanırken psikolojik danışma ve psikoloji alanında çalışan akademisyenlerin, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin ihtiyaçları temel alınmıştır.

Kitap; “Giriş”, “Bireyi Tanıma Süreci”, “Psikolojik Testler Hakkında Genel Bilgiler”, “Psikolojik Test Geliştirme Süreci”, “Psikolojik Testlerin Gelişim Serüveni”, “Testlerin Sınıflandırılması”, “Test Kullanımına İlişkin Etik Durumlar”, “Psikolojik Test Kullanımına İlişkin Kurallar”, “Dünyada ve Türkiye'de Psikolojik Testlerin Tarihsel Gelişimi” bölümlerinden oluşmaktadır.

Psikolojik Testler kitabının; üniversitelerin psikoloji, psikolojik danışma ve rehberlik bölümlerinde öğrenim gören öğrencilere, lisansüstü eğitimi alan öğrencilere, aynı zamanda Psikolojik Testler dersini veren öğretim elemanlarına, psikologlara, psikolojik danışmanlara, psikiyatristlere yardımcı olabilecek bir yayın olarak kitaplıklarında yer alması umuduyla..


3 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade