• -20%
Cam Arılar
search
  • Cam Arılar

Cam Arılar

₺120,00
₺96,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786056840579
Yazar
Ernst Jünger
Yayınevi
Jaguar Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Bir zamanlarin süvari yüzbasisi olsa da, artik bes parasiz olan Richard, is bulmak için ordudan arkadasi Twinnings'in yardimina basvurur. Fakat artik devir degismistir: Atlarin yerini tanklar, kahraman askerlerin yerini is adamlari almistir. Neyse ki Twinnings, Richard için gizemli bir mucit ve is adami olan Zapparoni ile bir görüsme ayarlar. Zapparoni otomat üretiminden film endüstrisine birçok alanda muazzam bir güce sahiptir ve bazi isler için Richard gibi birine ihtiyaci vardir. Görüsme, Zapparoni'nin hem teknoloji harikalariyla dolu hem de tamamen dogayla bütünlesmis malikânesinde yapilacaktir.

Richard böylesine güçlü ve zeki bir adamin kendisiyle neden görüsmek istedigini merak ederken, geldigi bu büyülü mekânin gizemini de fark eder: Teknolojinin yeni dünyasi ile bir askerin eski dünyasinin karsilasmasidir bu.

Distopik kurgusu, felsefi derinligi ve insan ruhunun yeni dünyayla karsilasmasi sonucu yasadigi travmayi tasvir gücüyle türünün en iyileri arasinda yer alan Cam Arilar, (1957) adeta bir kâhinin saskinliga ugratan öngörülerinin de romani.

Yirminci yüzyil Alman edebiyatinin en tartismali ve özgün yazarlarindan Ernst Jünger'in bu siradisi eserini Mert Morali Almanca aslindan çevirdi.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade