• -20%
Düşmüş Melekler
search
  • Düşmüş Melekler

Düşmüş Melekler

₺340,00
₺272,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786053757993
Yazar
Richard K. Morgan
Yayınevi
Ithaki Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


21. yüzyil bilimkurgu edebiyatinin en önemli eserlerinden biri olan Degistirilmis Karbon serisi ve çarpici ana karakteri Takeshi Kovacs dizinin ikinci kitabi Düsmüs Melekler’le geri dönüyor!

Degistirilmis Karbon’daki olaylarin üzerinden otuz sene geçti. Ancak eski bir BM elçisi olan Takeshi Kovacs’in maceralari hiz kesmedi. Pek çok kez kariyer ve kilif degistirip yeni bir bedenle bu kez daha büyük olaylarin ortasinda buldu kendini: Kanli bir ayaklanmayi durdurmak üzere uzak bir gezegenin hükümetince tutulan bir askerdi artik.

Ancak mesele taraf tutmaya geldiginde ona kimin ödeme yaptigina bakmaksizin Kovacs istedigi tarafi seçerdi yani kendininkini. Haliyle siradisi bir ekip onu kadim bir uzayli gemisine yapilacak hazine avi için çagirdiginda bu teklife hayir diyemezdi. Kalasnikoflarini hazirlayip görevini yarida birakan Kovacs için bu yeni macera tek basina yapamayacagi kadar büyüktü. Ama o istedigini almak için her seyi yapmaya hazirdi; ölüleri diriltmeye bile.

Yildiz Gemisi Askerleri ve Bitmeyen Savas gibi eserlerin izinden giden askeri bilimkurgu/siberpunk türündeki Düsmüs Melekler, son zamanlarin en dikkat çeken bilimkurguaksiyon romanlarindan biri.

Takeshi Kovasc geri döndü. Morgan, Degistirilmis Karbon’da yaratilan dünyayi çok daha ileriye tasiyor.
Anthony Ryan

Bilimkurguyla gerilimi birlestirmedeki ustaligiyla türe hak ettigi yeri kazandirmayi basardi.
Peter F. Hamilton

Morgan sirketlerin açgözlülügünü, siyasetin çürümüslügünü muazzam bir kurguyla ele aliyor.
The Times

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade