• -20%
search

KPSS Eğitim Bilimleri Öğretmenler Ekibi Gelişim Psikolojisi Tamamı Çözümlü Soru Bankası

₺99,00
₺79,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786254213526
Yazar
Özgür Ulaş Bölücek
Yayınevi
Yargı Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Değerli Öğretmenler, Öğrencilerinize ulaşma yolunda almanız gereken önemli bir viraj olan “Eğitim Bilimleri” aslında sadece öğretmenliğin gerekliliklerinden değil, hayatın her alanında karşılaştığımız bir sosyal bilim grubudur.

Öğretmenler Ekibi olarak temel amacımız, bu bilim grubunda yer alan bilgileri sizler için olabildiğince anlaşılır hâle getirmek, sınavda bu alanla ilgili başarı düzeyinizi en üst seviyeye çıkarmak ve yürümüş olduğunuz bu kutsal yolda sizlere elimizden gelen tüm desteği verebilmektir. Bu doğrultuda şu an elinizde olan eser, ÖSYM’nin “Eğitim Bilimleri Alanı” ile ilgili kapsam ve soru tarzına uygun olacak şekilde hazırlanmıştır.

Eserimizin içeriği iki bölüm olacak şekilde oluşturulmuştur. İlk bölümde ünitelendirilmiş bir yapıda olan konu testleri ile karşılaşacaksınız. Bu testler ilgili üniteye dair bilgilerinizi test etmenizi sağlayacak ve sahip olmanız gereken temel bilgilerdeki eksikliklerinizi giderecektir. Ardından gelen bölümde ise tarama testleri ile karşılaşacaksınız. Bu testler ilgili ders içeriğinin genelinden sorular bir araya getirilerek oluşturulmuştur. Dersin tüm ünitelerine ilişkin konu çalışmalarınızı tamamladıktan sonra kullanabileceğiniz tarama testleri, sizlerin tekrarlarınızı daha işlevsel şekilde yapmanızı ve sınav formatında hazırlanmış olan soru tarzları ile hazırlığınızı mükemmelleştirmenizi sağlayacaktır.


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade