• -10%
Temel Tüketici Davranışı Ve Pazarlama Stratejileri
search
  • Temel Tüketici Davranışı Ve Pazarlama Stratejileri

Temel Tüketici Davranışı Ve Pazarlama Stratejileri

₺225,00
₺202,50 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750245411
Yazar
Erdoğan Koç
Yayınevi
Seçkin Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler

Tüketici Davranışına Giriş

Pazarlamanın Temelleri

Algılama

Öğrenme ve Hafıza

Motivasyon ve İlgilenim

Tutumlar

Benlik ve Kişilik

Değerler, Yaşam Biçimleri ve Kültür

Referans Grupları, Aile ve Cinsiyet

Satın Alma Karar Süreci

Pazarlama İletişimi ve İkna Teknikleri

Prof. Dr. Erdoğan Koç 20 yılı aşkın bir süredir üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde hizmet pazarlaması ve yönetimi alanında dersler vermektedir. Yüksek cirolu markaların ürün yöneticiliği deneyimi de bulu-nan yazar 15 yılı aşkın bir süredir ulusal ve uluslararası şirketlere eğitimler vermekte ve danışmanlık yapmaktadır. Etki değeri yüksek ve saygın uluslararası dergilerde pek çok bilimsel çalışması bulunan yazar aynı zamanda pek çok saygın uluslararası bilimsel dergide editörler kurulu üyeliği ve hakemlik görevlerini de yürütmektedir.


Tüketici Davranışı ve Pazarlama Stratejileri konusuna temel seviyede bir başlangıç yapmak isteyenler için hazırlanan bu kitap, yazarın deneyimleri ışığında, Türkiye'de ve dünyada ortaya çıkan teorik ve pratik gelişmeleri ve ihtiyaçlardaki değişimleri göz önünde bulundurarak hazırlanmıştır. Konu ile ilgili daha derinlemesine bilgi sahibi olmak ve daha ileri seviyede çalışmalar yapmak isteyenlere, yazarın daha kapsamlı ve genişletilmiş olan diğer kitabı tavsiye edilir.


Araştırma sonuçları göstermektedir ki;

i) müşteri memnuniyetindeki %1' lik bir artış yatırım üzerindeki getirinin yaklaşık olarak %12 artmasına ii) mevcut müşterilerin elde tutulma oranındaki %5'lik bir artışın %25 ile %125 arasında kâr artışına neden olmaktadır. iii) müşteri tatminindeki %1'lik bir artış müşteri sadakat oranını %10 artmasına neden ola-bilmektedir. Yeni müşteri kazanmak eskileri muhafaza etmekten 5 kat daha maliyetlidir.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade