• -20%
search

KPSS Vatandaşlık KOZ Konu Özetli Soru Bankası

₺420,00
₺336,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786057183217
Yayınevi
Temsil Kitap
Adet


Kitabımız Vatandaşlık kısmına ait tüm soruların doğru bir şekilde çözülmesi hedefini gerçekleştirmeye yönelik hazırlanmıştır. KPSS Vatandaşlık kısmı için önemli bilgiler ve vurgulamalar içeren, ÖSYM müfredatına uygun, uzun ve yoğun bir çalışmanın ürünü olan kitabımızda; her konuyu kendi içerisinde ‘’KOLAY-ORTA-ZOR’’ şeklinde bölümlendirdik. Böylece hem düzeyinizi anlayacak hem de eksikliklerinizi giderip konuyla ilgili sorulabilecek ‘’en kolaydan en zora kadar’’ tüm soru tiplerini görerek sınavda karşılaşabileceğiniz sorulara aşina olacaksınız.
’’Kolay’’ seviyedeki soruların yer aldığı kısımlarda, bilgi eksiklerinizi tamamlamak için konularla ilgili bilinmesi gereken hususları ortaya koyan temel soru ve cevaplara aşina olun istedik.
’’Orta’’ seviyedeki soruların yer aldığı kısımlarda, sınavla hemen hemen aynı zorlukta olan karşınıza çıkabilecek soruları görmenizi hedefledik.
’’Zor’’ seviyedeki soruların yer aldığı kısımlarda, sınavda her yıl karşınıza gelmese bile çıkması muhtemel, kaçırmamanız adına biraz daha fazla bilgi, analiz ve sentez gerektiren soruları bir araya getirdik.
Ayrıca sorularda ve soruların çözümlerinde ÖSYM’nin sınav dilinin kullanılmasına özen göstererek, bilgi kirliliği oluşturmamak adına daha önce ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda genel kabul görmüş bilgileri esas aldık.
Siz değerli bilgi emekçilerine tavsiyemiz: Bir sorunun cevabını bilseniz bile çözümleri mutlaka okuyun. Çünkü çözümlerde hem sorularla ilgili bilgileri vurgulayarak buna dikkat etmenizi, hem de ek bilgiler ve tablolarla konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmenizi sağlamaya çalıştık.
Ulaşılabileceğinizi hissettiğiniz her şey size aittir. Bir gün hayalini kurduğunuz şeye ulaşmanız dileğiyle. Yeter ki kalbinizi umutla doldurup yolunuza devam edin. Vazgeçmeyin, mücadele edin. Bahtınız açık olsun…


3 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade