• -10%
search

Türkiye'nin Sosyalist Seçeneği

₺75,00
₺67,50 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789758271863
Yazar
Kolektif
Yayınevi
Nazım Kitaplığı
Adet
Stoktaki son ürünler


Yazarlar: Aslıhan Çatıker, Attila Aşut, Aydın Şimşek, Ayfer Eğilmez, B. Sadık Albayrak, Burçak Özoğlu, Candan Baysan, Emin Karaca, Erhan Nalçacı, Erkin Özalp, Gamze Yücesan-Özdemir, Gülay Dinçel, Haluk Gerger, Haluk Yurtsever, Hikmet Yaman, İlhami Alkan, İlker Belek, İzzettin Önder, Kemal Okuyan, Mehmet Kuzulugil, Mesut Odman, Metin Çulhaoğlu, Münir Cerit, Nihat Ateş, Nurettin Abacıoğlu, Oktay Şimşek, Onur Hamzaoğlu, Özlem Özkan, Perihan Sarı, Remzi İnanç, Sadullah Çağlar, Tevfik Çavdar, Uğur İşlek, Yusuf Ziya Tom
Editör: Erkin Özalp
Türkiye'de çare arayışlarının yoğunlaştığı bir dönemde, bilim insanları, sanatçılar, aydınlar, sendikacılar ve siyasetçiler tarafından 2001 yılında oluşturulan soL Meclis, Türkiye'nin sosyalist seçeneğini bu kez çok daha kapsamlı bir şekilde tartışmaya açıyor.
"Türkiye İçin Sosyalist Seçenek" başlıklı toplantının bildirilerinden oluşan kitap kısa bir süre içinde tükenmişti ve aranıyordu. Bu çalışma, 2004 yılının Temmuz ayında düzenlenen "soL Meclis Solun Geleceğini Tartışıyor", 2005 yılının Nisan ayında düzenlenen "Solun AB Politikaları" ve aynı yılın Ekim ayında düzenlenen "Türkiye'nin Sosyalist Seçeneği" toplantılarına sunulan bildirilerle birlikte, ilk toplantının bildirilerini de içeriyor.
Kitapta, siyasetten iktisada, eğitimden sağlığa, bilimden
kültüre, dış politikadan ideolojik ve teorik sorunlara kadar pek çok alandaki güncel durum çözümlenirken, sosyalist Türkiye'nin elle tutulur bir resmi çiziliyor.

Kolektif
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade