• -20%
Sherlock Holmes'e Karşı Cingöz Recai
search
  • Sherlock Holmes'e Karşı Cingöz Recai

Sherlock Holmes'e Karşı Cingöz Recai

₺220,00
₺176,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051557854
Yazar
Peyami Safa Server Bedi
Yayınevi
Ötüken Neşriyat
Adet
Stoktaki son ürünler


Cingöz Recai serisinin en heyecanli maceralari basliyor! Istanbul Emniyeti, bas edemedigi kibar serseriye karsi yardimlarini almak üzere, meshur Ingiliz polis hafiyesi Sherlock Holmes ve yardimcisi Doktor Watson’i Istanbul’a davet eder. Söhretli ikili Sirkeci Gari’na adimlarini atar atmaz muazzam bir kovalamaca baslar; fakat Holmes’ün tabiriyle, “Türklere mahsus fevkalade cesaret, tehlikeden yilmamak, mükemmel projeler tertip etmek kabiliyeti”ne sahip Cingöz Recai, her macerada Ingiliz hafiyelerini tufaya getirmeyi basarir. Artik, Doktor Watson’in gözlemlerine göre, Sherlock Holmes’ün maneviyati bozulmus, Baker Sokagi’nin büyük basarilara imza atarak nami dünyayi tutan dedektifi, ugradigi hezimetlerden müteessir halde, geceleri vaktinde uyuyamamaya, eskisi kadar istahli yemek yiyememeye, daha evvel günde on bir defa doldurdugu piposunu on dokuz defa doldurmaya, sabahlari tatli bir kahkahayla uyanirken kuru bir öksürükle kalkmaya baslamistir.
1928’de, Arap harfleriyle nesredilen onparalik serilerin sonuncusu olan Sherlock Holmes’e Karsi Cingöz Recai’de 15 macera yer almaktadir:
1 - Kaybolan Adam 2 - Karanlikta Hücum 3 - Han Baskini 4 - Yerin Dibinde Sesler 5 - Gece Tuzagi 6 - Atesten Gözler 7 - Sekiz Adim Kala 8 - Al Kanlar Içinde 9 - Gece Kuslari 10 - Imdat 11 - Seytani Tuzak 12 - Sahte Sherlock 13 - Domuz Sokagi Vak’asi 14 - Polis Tuzagi 15 - Cingöz’ün Ziyafeti.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade